Aydın’da bayram günü silahlı saldırı: Özlüer kardeşler hayatını kaybetti!
Aydın'ın Efeler ilçesinde bir fırında çıkan tartışmada silahla vurulan eski Aydınspor Başkanı Erhan Özlüer ile kardeşi Ayhan Özlüer yaşamını yitirdi.
Girne Mahallesi İsmet Sezgin Bulvarı üzerindeki bir fırında meydana gelen olayda, U.K. ile Erhan Özlüer ve kardeşi Ayhan Özlüer arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı.
Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine U.K, yanındaki ateşli silahla iki kardeşe ateş açtı. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde, Erhan ve Ayhan Özlüer'in olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.
Olayın ardından otomobiliyle kaçan şüpheli U.K, Aydın Çevre Yolu üzerinde polis ekiplerince gerçekleştirilen takip sonucu yakalanarak gözaltına alındı.
Hayatını kaybeden kardeşlerin cenazeleri, incelemelerin ardından hastane morguna kaldırılırken, polis ekipleri bölgede geniş güvenlik önlemi aldı.
Olayla ilgili başlatılan soruşturma çok yönlü olarak devam ediyor.




Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.