Aydın’da Kadir Gecesi bereketi: Camiler doldu taştı!

Aydın’da Kadir Gecesi bereketi: Camiler doldu taştı!

Aydın'da Kadir Gecesi dolayısıyla camilerde yoğunluk yaşandı, vatandaşlar geceyi ibadetle geçirmek için camilere akın etti.

Ramazan ayının en önemli gecelerinden biri olarak kabul edilen Kadir Gecesi'nde Efeler'deki camiler doldu taştı. Özellikle Emir Sultan Camii'nde yaşanan yoğunluk nedeniyle cami içinde yer bulamayan vatandaşlar çevredeki camilere yönelmek zorunda kaldı. Cami içerisinde ve avlusunda oluşan kalabalık dikkat çekerken, bazı vatandaşların yer bulabilmek için çevredeki camilere gittiği görüldü.

aydinda-kadir-gecesi-bereketi-camiler-doldu-tasti.jpg

Kadir Gecesi'nin önemine dikkat çeken vatandaşlar, bu mübarek gecede birlik ve beraberlik içerisinde ibadet etmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Gece boyunca camilerde Kur'an-ı Kerim tilavetleri yapılırken, vatandaşlar dualarla geceyi ihya etti.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.