Aydın'da üniversite öğrencisi ölü bulunmuştu: Sevgilisinin cesedini 50 metre taşımış!

Aydın'da üniversite öğrencisi ölü bulunmuştu: Sevgilisinin cesedini 50 metre taşımış!

Aydın'da üniversite öğrencisi Teslime Hanedan başından silahla vurulmuş halde ölü bulundu. Genç kızın ölümüyle ilgili gözaltına alınan sevgilisi E.F.'nin ifadelerindeki tutarsızlıklar cinayet ihtimalini güçlendirirken genç kızı, vurulduğu yerden 50 metre sırtında taşıdığı ortaya çıktı.

Aydın'ın Efeler ilçesinde üniversite öğrencisi Teslime Hanedan, gece saatlerinde yol kenarında başından vurulmuş halde ölü bulundu.

Olayla ilgili gözaltına alınan sevgilisi E.F.’nin ifadesindeki çelişkiler ve adli bulgular, cinayet şüphesini güçlendirdi.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Genç kızın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olay yerinde bir adet tabanca buldu.

Polis, olayla ilgili olarak genç kızın erkek arkadaşı E.F. (19)’yi gözaltına aldı.

Ayrıca olay sırasında bölgede olduğu iddia edilen 4 kişi de ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü.

E.F., ilk olarak 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak, “Kız arkadaşıma ulaşamadığım için telefon bul uygulamasından yerini tespit ettim. Bölgeye geldiğimde kendisini ölü buldum” dedi. E.F. polis ekiplerine ise, “arkadaşlarımızla taksiyle alana geldik çantasından silahı çıkardı ve kendine ateş etti. Ateş ettiği bölgeden 50 - 60 metre sırtımda taşıdım ve 112’yi aradım” dedi.

Çelişkili ifadeler cinayet şüphesini güçlendirirken Teslime Hanedan’ın ailesinin Mersin’de yaşadığı öğrenildi.

Emniyet ekipleri, telefon kayıtları, sosyal medya yazışmaları ve olay yerindeki deliller üzerinde çalışırken olayda kullanılan tabanca da balistik inceleme için laboratuvara gönderildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.