Aydın'da yeni yıl öncesi büyük tehlike: 7 bin 600 litre sahte alkol ele geçirildi

Aydın'da yeni yıl öncesi büyük tehlike: 7 bin 600 litre sahte alkol ele geçirildi

Aydın'ın Çine ilçesinde sahte içki üretimi yapıldığı belirlenen bir adrese düzenlenen operasyonda 7 bin 600 litre sahte alkol ele geçirildi.

Aydın İl Jandarma Komutanlığı, yeni yıl öncesinde sahte alkol üretim ve satışına yönelik il genelinde denetimlerini sıklaştırdı. Edinilen bilgiye göre jandarma ekipleri yapılan çalışmalar sonucunda Çine ilçesinde piyasaya sahte ve kaçak alkol sürmeye hazırlanan bir şüpheliyi tespit etti.

aw600641-03.jpg

Harekete geçen ekipler, Çine ilçesi Yolboyu Mahallesi’nde bulunan ev ve Cumhuriyet Mahallesi’ndeki iş yerine baskın düzenledi. Yapılan aramalarda 7 bin 600 litre sahte alkol, 2 adet damıtma sistemi ele geçirildi. Yaklanarak gözaltına alınan şüpheli M.A. (63) hakkında adli süreç başlatıldı.

aw600641-02.jpg

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.