Bozdoğan Belediyesi yol çalışmalarına devam ediyor
Bozdoğan’da zeytin hasat sezonunun başlamasıyla birlikte üreticilerin ulaşımını kolaylaştırmak için belediye ekipleri sahada çalışmalarına devam ediyor.
Bozdoğan Belediyesi, Seki Mahallesi’nde arazi yollarında bakım ve düzenleme çalışması gerçekleştirdi. Çalışmalar kapsamında arazi yollarında zemin iyileştirme ve sıkılaştırma işlemleri yapılarak üreticiler için daha düzenli ve güvenli ulaşım sağlandı. Yapılan çalışmalarla hem tarımsal üretime destek verildi hem de çiftçilerin ulaşım konforu artırıldı.

Bozdoğan Belediye Başkanı Mustafa Galip Özel, "Her mahallede çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Üretim için çiftçimizin yollarını yapıyoruz. Zeytin hasat döneminde üreticimizin yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.

Seki Mahallesi Muhtarı Adem Uysal ise yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Özel ve belediye ekiplerine teşekkür ederek, çalışmaların mahalle sakinleri ve üreticiler için büyük önem taşıdığını ifade etti.



Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.