Bozdoğan'da hayatını kaybeden Uzman Çavuş askeri törenle toprağa verildi

Bozdoğan'da hayatını kaybeden Uzman Çavuş askeri törenle toprağa verildi

Aydın'ın Bozdoğan ilçesinde geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitiren 32 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş Yalçın Çolak, düzenlenen askeri törenin ardından toprağa verildi.

İzmir'in Bornova ilçesinde görev yapan ve yıllık iznini geçirmek üzere memleketi Bozdoğan'a gelen Uzman Çavuş Yalçın Çolak, Altıntaş Mahallesi'nde geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

whatsapp-image-2026-07-07-at-14-28-45.jpeg

Çolak için Bozdoğan Yeni Mahalle Camisi'nde askeri tören düzenlendi.

Törene Çolak'ın ailesi ve yakınlarının yanı sıra Nazilli Kaymakamı Huriye Küpeli Kan, Bozdoğan Belediye Başkanı Mustafa Galip Özel, Bornova İlçe Jandarma Komutanlığı'nda birlikte görev yaptığı mesai arkadaşları ile Aydın İl Jandarma Komutanlığı personeli katıldı.

whatsapp-image-2026-07-07-at-14-28-44.jpeg

Öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası Çolak'ın naaşı, askeri törenle silah arkadaşlarının omuzlarında taşındı.

Daha sonra Altıntaş Mahallesi'ne götürülen Çolak'ın cenazesi, mahalle mezarlığında dualarla defnedildi.

2017 yılından bu yana Jandarma Uzman Çavuş olarak görev yaptığı öğrenilen Çolak'ın vefatı, ailesi, yakınları ve görev yaptığı teşkilatta üzüntüye neden oldu.

whatsapp-image-2026-07-07-at-14-28-45-1.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.