Funda Öğretmen gözyaşlarıyla uğurlandı
Ender görülen hastalığa yenik düşen Anasınıfı Öğretmeni Funda Çiner, Efeler Girne Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından gözyaşlarıyla ebediyete uğurlandı.
Tabutunun üzerine duvağı serili olan Funda Çiner’in cenaze törenine annesi Birgül Çiner (48), babası emekli trafik polisi Mehmet Çiner (56), kardeşi Emre Çiner (20), Aydın İl Emniyet Müdür Yardımcısı Ali Fuat Akdağ ve yakınları katıldı. Baba Mehmet Çiner, kızının tabutuna sarılıp gözyaşı döktü. Çiner’in cenazesi kılınan namazın ardından Kemer Mezarlığı’nda toprağa verildi.
FİLMLERDE OYNAMIŞ
Anasınıfı öğretmeni olan Funda Çiner’in, öğrencilik yıllarında şarkıcı Emrah ile birlikte Büyük Yalan ve Baba Ocağı filmlerinde de rol aldığı öğrenildi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.