Haluk Alıcık’tan Ülkü Ocakları’na hayırlı olsun ziyareti

Haluk Alıcık’tan Ülkü Ocakları’na hayırlı olsun ziyareti

Nazilli'de ülkücü hareketin öncü isimlerinden Haluk Alıcık, Nazilli Ülkü Ocakları Başkanlığına atanan Barış Korkmaz'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Alıcık ve beraberindeki heyet, yeni görevine başlayan Korkmaz'ı makamında ziyaret ederek tebriklerini iletti. Ziyarette Alıcık'a, Nazilli Elektrikçiler Odası Başkanı Mehmet Akyol ve Nazilli Fırıncılar Odası Başkanı Mahmut Tekin eşlik etti.

Ziyarete ilişkin değerlendirmelerde bulunan Alıcık, Ülkü Ocakları'nın kendileri için taşıdığı öneme dikkati çekerek, teşkilata olan bağlılıklarının yaşam boyu süreceğini vurguladı.
Korkmaz'a yeni görevinde muvaffakiyet dileyen Alıcık, "Bizler Ülkü Ocakları'nda yetiştik. Ülkü Ocakları'na bağlılığımız ölene kadar devam edecektir. Barış başkanımıza yeni görevinde başarılar diliyorum. Her zaman Ülkü Ocakları'nın emrindeyim." ifadelerini kullandı.

img-7780.jpeg

img-7774.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.