Kuşadası Belediyesi'ne yönelik soruşturmasında 21 gözaltı
Kuşadası Belediyesi’ne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında 21 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar arasında YENİ Parti Milletvekili Bülent Tezcan’ın kızı Avukat Ezgi Tezcan Yaşar ile damadı Avukat Umut Yaşar’ın da bulunduğu öğrenildi.
Aydın’ın Kuşadası ilçesinde sabah saatlerinde belediyeye yönelik düzenlenen polis operasyonunda yeni ayrıntılar ortaya çıktı.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri sabahın erken saatlerinde Kuşadası Belediyesi’nde arama ve inceleme gerçekleştirdi. Operasyon kapsamında 21 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.
Edinilen bilgilere göre gözaltına alınanlar arasında YENİ Parti Milletvekili Bülent Tezcan’ın kızı Avukat Ezgi Tezcan Yaşar ile damadı Avukat Umut Yaşar da yer aldı.
Soruşturma kapsamında gözaltına alınan isimler şöyle:
* Şebnem Kars Şenol (Özel Kalem Müdürü)
* Resul Mert Çiftçi (İnşaat firma sahibi)
* Oğuz Ali Helvacı (İnşaat firma sahibi)
* Umut Yaşar (Avukat)
* Ertan Can Yazıcı (İş insanı)
* Oğuzhan Turan (Belediye eski Başkan Yardımcısı)
* Şefik Çalık (Firma sahibi)
* Kağan Özcan (Otel sahibi)
* İsmail Yurtseven (Eğitimci)
* Macit Günel (İş insanı)
* Ezgi Tezcan Yaşar (Avukat)
* Atıl Ulaş Bengi (Tekniker)
* Şakir Eviz (Firma sahibi)
* Emrah Temel (Firma sahibi)
* Hakan Tanır (Otel sahibi)
* Haşmet Akkuş (İş insanı)
* Yusuf Yazıcı (Firma sahibi)
* Ali Kotan (CHP Meclis Üyesi)
* Cumhur Ulusoy (Mimar)
* Hasan Hüseyin Demirkol (Harita Mühendisi)
* Ertan Sözmener (Muhasebeci)




Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.