Kuyucak’ta facianın eşiğinden dönüldü! Engelli baba ve oğul evsiz kaldı

Kuyucak’ta facianın eşiğinden dönüldü! Engelli baba ve oğul evsiz kaldı

Kuyucak’a bağlı Çamdibi Mahallesi’nde gece saatlerinde çıkan yangında, müstakil bir ev tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi. Yangın sırasında uyuyan Süleyman Açık ve engelli oğlu, tesadüfen uyanmaları sayesinde facianın eşiğinden döndü.

Yangın, gece saat 01.00 sularında Kuyucak’ın Çamdibi Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, malulen emekli Süleyman Açık ve engelli oğlu evde uyudukları sırada henüz belirlenemeyen bir nedenle alevler yükselmeye başladı.

whatsapp-image-2026-05-01-at-12-32-30-1.jpeg

LAVABOYA KALKINCA DUMANI FARK ETTİ

Gece yarısı ihtiyaç için uykusundan uyanan Süleyman Açık, odanın dumanla kaplandığını fark etti. Panikle diğer odaya koşan baba Açık, uyuyan engelli oğlunu apar topar uyandırarak dışarı çıkardı. Baba ve oğul, alevlerin evi sardığı dakikalarda kendilerini dışarı atmayı başarırken, evde bulunan tüm eşyalar dakikalar içinde küle döndü.

whatsapp-image-2026-05-01-at-12-32-31-1.jpeg

ÜZERLERİNDEKİ KIYAFETLERLE KALDILAR

İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülen yangın sonrası yapılan incelemede, evin tamamen kullanılamaz hale geldiği belirlendi. Canlarını son anda kurtaran Süleyman Açık ve oğlu, yangın nedeniyle üzerlerindeki kıyafetler dışında hiçbir eşyalarını kurtaramadı.

whatsapp-image-2026-05-01-at-12-32-30-2.jpeg

Hiçbir eşyası kalmayan ve evi küle dönen Süleyman Açık, engelli oğluyla birlikte büyük mağduriyet yaşadı.

whatsapp-image-2026-05-01-at-12-33-39.jpeg

Jandarma ekipleri, yangının çıkış nedeniyle ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

whatsapp-image-2026-05-01-at-12-32-31.jpeg

whatsapp-image-2026-05-01-at-12-32-30.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.