MHP Nazilli teşkilatı görevden alındı
MHP Nazilli İlçe Teşkilatı, genel merkezin talimatı doğrultusunda görevden alındı. Yeni İlçe Başkanı olarak Zafer Keskin’in ataması yapıldı.
MHP Genel Merkezi, teşkilat içerisinde değişiklik yapmaya devam ediyor.Milliyetçi Hareket Partisi Nazilli İlçe Teşkilatı genel merkezin talimatı ile görevden alındı. İlçe Başkanlığına Zafer Keskin’in ataması yapıldı.
Görevden alınan ilçe başkanı Adnan dönmez, “Genel merkezin böyle uygun gördü. Her şey doğal olması gereken mecrada gelişiyor. Burada parti tüzüğü, programı, ilkeleri hepsi devrede yani beklenen doğal süreçler bunlar. Zafer Keskin yönetimini kurmuştur referanduma kadar götürmesi planlanmaktadır.” Diyerek durumu olağan karşıladı.
MHP Aydın eski Milletvekili Ali Uzunırmak ise kararı şu şekilde yorumladı:
“Hangi gerekçe ile görevden alındılar bilmiyorum. İnşallah hayırlısı olur. Referandumda yaptıkları çalışmalar gerekçe olamaz, parti grup kararı alamıyor. Milletvekillerinin Anayasa’yla ilgili değişiklik oylamalarında aktif çalışmadı diye böyle bir şey yapılamaz. O zaman Türkiye’deki birçok teşkilatın, Osmaniye’deki teşkilatların görevden alınması lazım. Osmaniye’de AK Parti ve MHP toplamı yüzde 71 yapıyor ama adamlar yüzde 54 alabiliyor orada da sıkıntı var demek ki.”
KAYNAK: AYDIN HABER AJANSI
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.