Nazilli Devlet Hastanesi 20 yıllık doktoruna veda etti

Nazilli Devlet Hastanesi 20 yıllık doktoruna veda etti

Aydın'ın Nazilli ilçesinde Nazilli Devlet Hastanesinde 20 yıldır görev yapan Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Murat Muştu, emekliye ayrılarak hastanedeki görevine veda etti.

Hastanede uzun yıllar boyunca çok sayıda hastanın tedavisini gerçekleştiren Muştu'nun emekli olması kentte ve çevre ilçelerde üzüntüyle karşılandı.

whatsapp-image-2026-09-07-at-10-08-56.jpeg

Görevinin son gününde duygusal bir mesaj paylaşan Muştu, "Bugün 20 yılçalıştığım Nazilli Devlet Hastanesi’ndeki son günümdü. Değişik duygularla ayrıldım. Yıllarca aynı kapıdan girdim, hastalara baktım, ameliyatlar yaptım ve sanırım her güzel şeyin bir sonu varmış. Şimdi yeni şeyler söylemek lazım." ifadelerini kullandı.

whatsapp-image-2026-09-07-at-10-08-56-5.jpeg

Nazilli Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Şafak Çalışkan ise Muştu'ya hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, "Murat hocam sizinle beraber Nazilli Devlet Hastanesi çatısı altında çalışmaktan memnunum, verdiğiniz hizmetlerden dolayı teşekkür ederim, muayenehanenizde de başarılı olacağınıza inanıyorum. Yolunuz açık olsun." değerlendirmesinde bulundu.

whatsapp-image-2026-09-07-at-10-08-56-4.jpeg

Op. Dr. Muştu'nun, 23 Nisan Parkı yakınlarında açacağı özel muayenehanesinde ortopedik muayene ve tedavilerin yanı sıra PRP, kök hücre uygulamaları, ozon tedavisi ve ultrason eşliğinde nokta atışı enjeksiyon yöntemleriyle bölge halkına hizmet vermeye devam edeceği öğrenildi.

whatsapp-image-2026-09-07-at-10-08-56-3.jpeg

whatsapp-image-2026-09-07-at-10-08-56-2.jpeg

whatsapp-image-2026-09-07-at-10-08-56-1.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.