Nazilli'de genç iş insanı Burhan Arık son yolculuğuna uğurlandı

Nazilli'de genç iş insanı Burhan Arık son yolculuğuna uğurlandı

Nazilli’de akciğer rahatsızlığından dolayı bir süredir tedavi gören genç iş insanı 31 yaşındaki Burhan Arık, hastanede yaşam savaşını kaybetti. Arık'ın cenazesi bugün öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

-DOĞUKAN ÖZTÜRK

Nazilli’de hayvancılık ve incir sektörüyle ilgilenen 31 yaşındaki genç iş insanı ve MHP Nazilli yönetim kurulu üyesi Burhan Arık, bir süredir akciğerlerindeki rahatsızlık nedeniyle Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi’nde tedavi görüyordu. Dün akşam saatlerinde fenalaşan Arık, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşam savaşını kaybetti. Nazilli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Arık'ın oğlu olan evli ve bir çocuk babası Burhan Arık'ın vefatı ilçede büyük üzüntü yaşattı.

whatsapp-image-2025-06-26-at-13-46-56.jpeg

Arık için öğle namazına müteakip Hayırsevenler Camii'nde cenaze namazı kılındı.

whatsapp-image-2025-06-26-at-13-46-28.jpeg

Cenazeye, MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, MHP İlçe Başkanı Hasan Eren, Aydın Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Selahattin Afşin, Nazilli eski Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Birlik Başkanı Muhammet Ali Künkçü, STK temsilcileri, iş insanları, ailesi ve sevenleri katıldı.

Sevenleri, Arık’a son kez helallik verirken duygusal anlar yaşandı. Kılınan cenaze namazının ardından Arık, Eğriboyun Mezarlığı’nda toprağa verildi.

whatsapp-image-2025-06-26-at-13-46-46.jpeg

Kaynak:Nazilli Havadis

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.