Nazilli'de hareketli gece! Silahlı saldırgan özel harekat polisinin operasyonuyla yakalandı

Nazilli'de hareketli gece! Silahlı saldırgan özel harekat polisinin operasyonuyla yakalandı

Aydın’ın Nazilli ilçesinde, madde etkisinde olduğu değerlendirilen bir şahıs ikametinde ve sokakta rastgele ateş açtı. Yaklaşık 5 saat süren olay, Özel Harekat ekiplerinin müdahalesiyle sona erdi.

Aydın’ın Nazilli ilçesi Cumhuriyet Mahallesi 280. Sokak’ta meydana gelen olayda, E.K. isimli şahsın ikametinde madde etkisinde bulunduğu ve elindeki silahla camdan dışarıya rastgele ateş açtığı bildirildi.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polislerin şahsı ikna etme çabaları sırasında E.K., kapıya doğru bir el ateş etti. Merminin kapıyı deldiği ancak şans eseri herhangi bir yaralanmanın yaşanmadığı belirtildi.

Nazilli İlçe Emniyet Müdürü Şafak Yıldırım da olay yerine geldi. Ancak E.K.’nin etrafa ateş etmeye devam etmesi üzerine durum İl Emniyet Müdürlüğü’ne bildirildi. Bölgeye Özel Harekat polisleri sevk edildi ve ev ablukaya alındı.

E.K. bir süre sonra konutundan çıkarak silahı göğsüne dayadı sevdiği kadınla görüşmek istediğini belirtti. Yaklaşık 5 saat süren ikna çabaları sonrasında özel harekat polisleri, E.K.’nin dikkatsiz anından yararlanarak ani bir müdahale ile silahı etkisiz hale getirdi ve şahsı gözaltına aldı.

E.K., gerekli sağlık kontrollerinin ardından emniyete götürülürken olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Operasyonun başarıyla sonuçlanması ve can kaybının yaşanmadığı olayda vatandaşlar ve yetkililer, Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile Özel Harekat polislerine teşekkür etti.

Kaynak:Nazilli Havadis

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.