Nazilli’de kan donduran cinayette keşif yapıldı
Nazilli'de geçtiğimiz yıl akrabası olan anne ve oğlunu bıçaklayarak öldüren Akın D., keşif için olayın yaşandığı eve götürüldü. Geniş güvenlik önlemleri altında yapılan keşif yaklaşık 1 saat sürdü.
- DOĞUKAN ÖZTÜRK
Nazilli’de kan donduran cinayetle ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Geçtiğimiz yıl nisan ayında işlenen cinayetin davası Nazilli 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görüldü. Mahkeme heyetinin kararı doğrultusunda, olayın meydana geldiği evde keşif yapıldı.
ÇELİK YELEK GİYDİRİLEREK EVE GÖTÜRÜLDÜ
Nazilli E Tipi Kapalı Cezaevinde tutuklu bulunan sanık Akın D., elleri kelepçeli ve çelik yelek giydirilmiş halde cezaevi aracından indirilerek eve götürüldü. Çevrede güvenlik çemberi oluşturan jandarma ve Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Çevik Kuvvet ekipleri, herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için önlem aldı.
Sanık Akın D.’nin olayın nasıl gerçekleştiğine dair anlatımı ile birlikte yaklaşık 1 saat süren keşif sürecinde evin içi ve çevresinde incelemeler yapıldı. Sanığın olay sırasında bulunduğu pozisyonlar, maktullerin konumları ve olaya ilişkin fiziksel detaylar mahkeme heyetince yerinde değerlendirildi.
KEŞİF SONRASI CEZAEVİNE GERİ GÖTÜRÜLDÜ
Keşif işleminin tamamlanmasının ardından sanık Nazilli E Tipi Kapalı Cezaevi’ne geri götürüldü. Davanın bir sonraki duruşmasının keşif raporlarının hazırlanmasının ardından yapılması bekleniyor.
NE OLMUŞTU?
Kan donduran olay, geçtiğimiz yıl nisan ayında Yeni Mahalle 78. Sokak’ta meydana gelmişti. İddialara göre, sanık Akın D., aralarında alacak verecek meselesi bulunan akrabaları Aysel Öztürk (63) ve oğlu Emre Öztürk’ü (35) evlerinde bıçaklayarak öldürmüştü.
Olay, tüm Nazilli’de büyük infial yaratmış, fail kısa sürede yakalanarak tutuklanmıştı.
Kaynak:Nazilli Havadis
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.