Nazilli'de üst geçit inşaatına başlandı
Aydın'ın Nazilli ilçesinde yaya güvenliğini sağlamak ve araç trafiğinde oluşan yoğunluğu azaltmak amacıyla Cumhuriyet Mahallesi ile Şirinevler Mahallesi arasına yapılacak üst geçidin inşaatına başlandı.
Nazilli’de araç yoğunluğunun en fazla olduğu noktalardan biri olan Adliye ile Ticaret Borsası arasındaki bölgeye üst geçit yapılması için hazırlıklar başladı. Çalışmalar kapsamında yol çift yönlü trafiğe kapatılırken, Karayolları Bölge Şefi Naci Akyol ve AK Parti İlçe Başkanı Volkan Beyazıt alana giderek incelemelerde bulundu.
Ekiplerin yarın gündüz saatlerinden itibaren üst geçit inşaatına başlayacağı bildirildi.
Konu hakkında bir açıklama yapan Başkan Beyazıt, Adliye, Kaymakamlık, Ticaret Borsası, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi gibi bir çok kamu kurumunun yer aldığı bölgede yaya ve araç trafiğinin de yoğunluğu göz önüne alındığında vatandaşların can ve mal güvenliği için üst geçit yapılmasının kararlaştırıldığını söyledi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.