Nazilli’nin eski siyasetçisi Çetin Dağlı evinde ölü bulundu

Nazilli’nin eski siyasetçisi Çetin Dağlı evinde ölü bulundu

Aydın’ın Nazilli ilçesinde siyasetin tanınan isimlerinden biri olan eski (DYP) İl Genel Meclisi Üyesi Çetin Dağlı, yalnız yaşadığı evinde hayatını kaybetmiş halde bulundu.

Olay, Karaçay Mahallesi Hürriyet Caddesi’ndeki bir apartmanda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, eski Doğru Yol Partisi (DYP) İl Genel Meclisi Üyesi Çetin Dağlı, bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele eden ve yalnız yaşayan Dağlı’dan haber alamayan yakınları, endişelenerek durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.

whatsapp-gorsel-2025-05-29-saat-19-48-02-6e67c03a.jpg

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Çilingir yardımıyla eve giren ekipler, Çetin Dağlı’nın cansız bedeniyle karşılaştı. Yapılan ilk kontrollerde Dağlı’nın hayatını kaybettiği belirlendi. Acı haberi alan ailesi ve yakınları büyük üzüntü yaşadı.

whatsapp-gorsel-2025-05-29-saat-19-48-01-7c385f5a.jpg

ESKİ MECLİS ÜYESİ

Nazilli siyasetinde uzun yıllar aktif görevlerde bulunan Çetin Dağlı, Doğru Yol Partisi çatısı altında İl Genel Meclisi Üyeliği ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği gibi önemli görevlerde bulunmuştu.

Kaynak:Nazilli Havadis

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.