Nazilli’yi korkutmuştu! Kürşat Engin Özcan ortaya çıktı
Akşam saatlerinden itibaren kendisinden haber alınamayan eski Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan bulundu. Özcan, gece saatlerinde evine dönerek, kendisini merak eden ve evinin önünde bekleyen sevenleri tarafından karşılandı.
Özcan'ın kayboluşuyla ilgili iddialar, gün içerisinde NAZGEM'e yönelik ortaya atılan rant iddialarının ardından geldi. İddialara göre Özcan, bu gelişmelerin ardından yakın çevresiyle vedalaşmış ve telefonunu kapatmıştı. Bu durum, il genelinde büyük bir endişe ve geniş yankı uyandırmıştı.
Kaybolduğu yönündeki iddiaların ardından gece saatlerinde evine dönen Kürşat Engin Özcan, ailesi ve sevenleriyle bir araya geldi.
Evinin önünde toplanan kalabalığa ve bölgeye gelen gazetecilere açıklama yapan Özcan, konuyla ilgili detayları paylaştı.
Kaynak:Nazilli Havadis


Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.