Yüz Numara Aşk
Nazillili Mustafa Ayanoğlu, evliliğinin 30. yıl dönümünde işlettiği tuvaletin önünde eşine sürpriz hazırladı.
Mumlu kartonun üzerine “Seni seviyorum mutlu yıllara Ayşem” yazarak evinin bahçesinden karısına ilan-ı aşk eden Ayanoğlu, aşkın yaşı olmadığını gösterdi.
Nazilli’de Sümerbank’tan emekli, tuvalet işletmecisi 55 yaşındaki Mustafa Ayanoğlu, 1 sene düşündü, 7 saat uğraştı ve eşine 30. evlilik yıldönümünde yüz numara bir hediye hazırladı. Sabahtan aldığı mumları tek tek kartona yapıştırıp bir de küçük not yazan Ayanoğlu "Eşimi çok seviyorum. Bir senedir aklımda böyle bir şey yapmak vardı. Seneye daha büyük bir sürpriz yapacağım" dedi.
Kartonu hazırlayıp evinin bahçesinde giden Mustafa Ayanoğlu, eşini arayıp balkona çıkmasını istedi. Eşi Ayşe Ayanoğlu, balkondan kartondaki “Seni Seviyorum mutlu yıllara Ayşem” yazısını görünce, gözyaşlarına hakim olamadı. Gelip hemen eşine sarılan Ayşe Ayanoğlu "Çok mutluyum. Nice 30 yıllara. Hiç beklemiyordum böyle bir şey" dedi. Sürprizin ardından 30 yıllık evli çift, birlikte yemeğe çıktı.
MEHMET ALİ CİNTOSUN
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.