Aydın'da İYİ Partililer AK Parti'ye geçti

Aydın'da İYİ Partililer AK Parti'ye geçti

İYİ Parti Aydın ve Efeler İlçesi kurucu üyeleri Nalan Filiz ve Ersin Filiz partilerinden istifa ederek, AK Parti'ye geçti

MEHMET ALİ CİNTOSUN-Aydın İYİ Parti'de istifa şoku yaşandı. İYİ Parti Aydın İl yöneticisi Nalan Filiz ve İYİ Parti Efeler İlçe kurucu üyesi Ersin Filiz partilerinden istifa ederek, AK Parti'ye geçtiler. AK Parti Efeler İlçe Teşkilatı'na giderek üye kaydını yaptıran Nalan Filiz ve Ersin Filiz'in rozetlerini Efeler İlçe Başkanı Çağatay Gülaştı taktı.

Türkiye'de bir ilkin yaşandığı üye kaydında konuşan AK Parti Efeler İlçe Başkanı Çağatay Gülaştı, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli önderliğinde oluşturulan yerli ve milli ittifak ülkemizin her kesiminde olduğu gibi Efeler ilçemizde de teveccüh kazanmıştır. Ülkemizin istikbal ve istiklal mücadelesi toplumumuzu bir araya getirilen ortak hassasiyet oluşturmuştur: Efeler ilçemizdeki Cumhurbaşkanımıza olan teveccüh artarak devam edecektir." dedi.

Gülaştı, "Ülkemizde Ak Parti şemsiyesi altında herkese yer olduğu gibi omuz verecekleri samimi ve özverili çalışmaların kucaklayacak teşkilatımız hazırdır. Bizleri birleştiren şeyler, ayıranlardan daha büyüktür. O devlet ve millet sevgisidir, Aydın sevgisi ve Efeler sevgisidir. Aramıza katılan arkadaşlara teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

iyyii.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum