Aydın’da Şehir Hastanesi’nin İhalesi Gerçekleştirildi

Aydın’da Şehir Hastanesi’nin İhalesi Gerçekleştirildi

AK Parti Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim, 2020 yılı yatırım programına alınan Aydın Şehir Hastanesi projesinin ihalesi gerçekleştirildiğini söyledi. 931 milyonluk dev yatırım devlet bütçesiyle yapılarak 2 yıl içinde hizmete alınacak.

GÜNAY PABUŞÇU-12 Şubat 2020 tarih ve 31037 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararı ile 2020 yatırım programına alınan Aydın Şehir Hastanesi’nin ihalesi gerçekleştirildi.

950 yatak kapasitesi ve 228 bin metrekare kapalı alana sahip olacak hastanenin yatak sayısı 1150’ye kadar artırılabilecek.

Aydın Şehir Hastanesi’nin memlekete hayırlı olmasını dileyen Milletvekili Erim, “12 Şubat 2020 tarih ve 31037 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararı ile 2020 yatırım programına alınan Aydın Şehir Hastanemizin ihalesi yapıldı. 950 yatak kapasitesi ve 228 bin metrekare kapalı alana sahip olacak hastanemizin yatak sayısı 1150’ye kadar artırılabilecek. Odalar tek kişilik yapılarak, hastalarımızın daha konforlu ve huzurlu olması sağlanacak. Bütçe imkanları ile devletimiz tarafından yapılacak olan dev yatırımımızı, 2 yıl içerisinde hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız. Milletvekillerimiz, İl Başkanımız ve tüm teşkilatlarımız ile birlik ve beraberlik içinde çalışarak, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan aldığımız güçle milletimize layık icraatlara hep birlikte imza atacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Aydın Şehir Hastanesi, memleketimize hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.

aydin_sehir_hastanesi11.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum