Aydın’ın ‘geleceği’ için büyük fedakarlık

Aydın’ın ‘geleceği’ için büyük fedakarlık

Gelecek Partisi Aydın Kurucu İl Başkanı Ali İhsan Dilmen, çalışma saatlerinin kısıtlığı nedeniyle görevini Selçuk Yasan’a devretti. Yasan, Gelecek Partisi’nin umutsuz insanlara umut olacağını söyledi.

GÜNAY PABUŞÇU-Gelecek Partisi Aydın İl Teşkilatı, birinci olağan kongresini Yıldız Kenter – Şükran Güngör Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdi. Kurucu İl Başkanı Ali İhsan Dilmen’in yeniden aday olmadığı kongrede, il başkanlığına Selçuk Yasan seçildi.

Görevi niçin devrettiği sorusuna içtenlikle cevap veren Ali İhsan Dilmen, “Sayın Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu, çalışmalarımdan memnun olduğunu ve niçin böyle bir değişiklik istediğimi sordu. Ben her gün Nazilli’den Aydın’a gidiyorum. Saat 11.00 gibi Aydın’da oluyor, çalışmalarımı tamamlıyor ve saat 17.00 gibi dönüyorum. Bu 6 saaatlik zaman, çalışma saatlerimi kısıtlıyor. Biz yeni kurulan bir partiyiz, daha çok enerji lazım, daha çok zaman ayırmak lazım. Bu konuda da Selçuk Yasan arkadaşımız bu işi yapmaya arzuluydu. Benden daha fazla vaktini ve emeğini partimiz için ayıracağını düşünüyorum. Ben Aydın, Muğla ve Denizli il koordinatörlüğü görevlerimi sürdüreceğim. Selçuk Başkanı’mızla çok daha güçlü olacağız. Kırgınlık, küskünlük yok. Hepimizin önceliği, partimizin gücüne güç katmasıdır. Selçuk Başkanı’mızla daha güçlü olacağız.” diye konuştu.


Kongrenin iktidar yürüyüşlerinin başlangıç noktası olacağını ifade eden yeni İl Başkanı Selçuk Yasan, “Partimizin daha da büyümesi sahaya ineceğiz, her kesimdeki vatandaşımın derdini dinleyeceğiz. Çok yönlü çalışmalarla Aydın siyasetine ağırlığımızı koyarak, ülkemizin geleceğine damgamızı vuracağız. Umutsuz insanımıza umut olmak için buradayız.” ifadelerini kullandı.

99123195_10216759040196252_1493687555651010560_o.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum