Aydınlı Cevat çare arıyor! Bulamazsa ayağını hareket ettiremeyecek

Aydınlı Cevat çare arıyor! Bulamazsa ayağını hareket ettiremeyecek

Aydın’ın Çine İlçesinde yaşayan ve ayak ağrıları bir türlü dinmeyen 25 yaşındaki Cevat Taşdemir, tedavisi için çare arıyor. Ayaklarını kaybetmek istemeyen Taşdemir, yetkililerden yardım bekliyor.

GÜNAY PABUŞÇU -Şevketiye Mahallesinde ailesi ile birlikte yaşayan Cevat Taşdemir(25),  doğuştan 2 ayağı içe dönük olarak dünyaya geldi. Ailesi onu 8 aylıkken İzmir Ege Üniversitesi Hastanesine götürdü.

Burada yapılan ameliyatla ayakları dışa doğru düzeltilen Taşdemir, ağrılarından yaşamı boyunca kurtulamadı.
Askerlik vazifesini yarıda bırakan, Mart ayında ise sol ayak ilik kemiğinde ödem oluştuğu tespit edilen Taşdemir, Aydın Devlet Hastanesi’nde tedavi gördü.

whatsapp-image-2021-01-15-at-19.51.34.jpeg

Doktorlar, Taşdemir’e tek çarenin ayağını dondurmak olduğunu söyledi. Maddi imkânı olmadığı için daha iyi doktorlara ve hastanelere gidemediğini belirten talihsiz adam, tedavisi için çare aradığını anlattı.

“Ayağım dondurulmasın, yardım istiyorum”

Bebekliğinden bugüne çok zor günler geçirdiğini kaydeden Taşdemir, “Ayağımın iyileşmesi için çare arıyorum. Nereye gittiysek doktorlar ayakta kemik iliğinde ödem oluştuğunu ve ayağı dondurmak istediklerini söylüyorlar. Dondurmak işlemi, ayaktaki hücreyi öldürüyor ve bu ayağımı hareket ettiremeyeceğim anlamına geliyor. Maddi imkânımız el vermiyor. Daha büyük hastanelere ve doktorlara gitmek istiyorum. Ama maddi gücümüz yok. Birilerinin yardımı olursa ancak bunu başarabilirim” ifadelerini kullandı.

Taşdemir, ayakta duramadığını ve ağrılarının hiç kesilmediğini belirterek, yetkililerden ve hayırseverlerden yardım beklediğini vurguladı.

whatsapp-image-2021-01-15-at-19.51.35-(1).jpeg

whatsapp-image-2021-01-15-at-19.51.35.jpeg

whatsapp-image-2021-01-15-at-19.51.37.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.