Aydınlı Minik Ceren'den Acı Haber !

Aydınlı Minik Ceren'den Acı Haber !

Aydınlı 3 aylık Ceren Sevim Korkmaz'dan acı haber geldi...

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören 3 aylık Ceren Sevim Korkmaz, metabolik hastalığı nedeniyle uçak ambulansla götürüldüğü Ankara Dr. Sami Ulus Kadın Doğum, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yaşamını yitirdi.
 
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde metabolik hastalığı nedeni ile tedavi gören 3 aylık Ceren Sevim Korkmaz, ileri tetkik ve tedavi ihtiyacı olması gerektiği için Aydın İl Sağlık Müdürlüğü Ambulans Servisi Komuta Kontrol Merkezi ile irtibata geçip bebeği Ankara Dr. Sami Ulus Kadın Doğum, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk etti.
Aydın İl Sağlık Müdürlüğü, Sağlık Bakanlığı Hava Nakil Koordinasyon Birimi ile irtibata geçerek uçak ambulans talep etti. Sağlık Bakanlığı uçak talebine anında cevap vererek minik Ceren Sevim Korkmaz'ın sevk edilmesi için uçak ambulans tahsis edildi. Minik Ceren, Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nden 112 Kuvözlü Ambulansı ile İzmir Adnan Menderes Havalimanı’na nakledildi. Ceren bebek, Sağlık Bakanlığı Uçak Ambulansı ile Ankara Dr. Sami Ulus Kadın Doğum, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sev edildi. Hastanede yoğun bakıma alınarak minik Ceren burada yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşama gözlerini yumdu.(Burhan Ceyhan-Hedef Gazetesi)

whatsapp-image-2019-03-28-at-22-33-53-001.jpeg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.