Aydınlı Ülkücüler Didim’de bir araya geldi

Aydınlı Ülkücüler Didim’de bir araya geldi

Aydın Ülkü Ocakları ve İlçe Ülkü Ocakları başkanları Didim’de istişare toplantısında bir araya geldi.

GÜNAY PABUŞÇU - Maxera Blue Didyma Hotel’de 3 gün süren  2020 Aydın Ülkü Ocakları ve İlçe Ülkü Ocakları Başkanları İstişare Toplantısı yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.
Aydın Ülkü Ocakları Başkanı Tayfun Şan, İlçe Ülkü Ocakları Başkanlarına ve Aydın Ülkü Ocakları Yönetim Kurulu üyelerine, başarılı çalışmalarının kalıcı bir ifadesi olarak plaket takdim etti.
Türkiye’de ilk defa şehir bazında toplantı düzenleyen Şan, “Dava arkadaşlığı ve birlik beraberlik ruhunu canlandırmak, Ülkücü Şehitleri'mizi anmak, Aydın ve İlçe Ülkü Ocaklarının faaliyetlerini, binlerce yıllık Türk ve Şanlı Ülkücü mazimizden esinlenerek, bilim ve teknoloji çağının gerek ve gerçeklerine dayandırmak üzere düzenlediğimiz, 2020 Aydın Ülkü Ocakları ve İlçe Ülkü Ocakları İstişare Toplantı'mız sona ermiştir. Unutmayalım ki Ülkü Ocakları Türk gençliğinin yuvası, dünyada nerede bir Türk varsa onun ümididir. İstişare toplantımızın Aydın Ülkücü Ocakları'mıza hayırlar getirmesini yüce Allah’tan niyaz ederim.” ifadelerini kullandı.

whatsapp-image-2020-10-19-at-14.46.57-(1).jpegwhatsapp-image-2020-10-19-at-14.46.57-(2).jpegwhatsapp-image-2020-10-19-at-14.46.57-(3).jpeg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.