Ayşegül Kurtuluş için tören düzenlendi

Ayşegül Kurtuluş için tören düzenlendi

Aydın'ın Nazilli İlçesi'nde eşi tarafından banyoda öldürülen patoloji teknisyeni 46 yaşındaki Ayşegül Kurtuluş'un cenazesi İzmir Adli Tıp Kurumu morgunda yapılan otopsi sonrası yakınlarına teslim edildi.

Cenaze aracıyla ilçeye getirilen Ayşegül Kurtuluş için görev yaptığı Nazilli Devlet Hastanesi'nin bahçesinde tören düzenlendi. Törene Nazilli Kaymakam'ı Mehmet Okur, Hastane Koordinatörü Nail Ündağ, Başhekim Mehmet Kurnaz, ölen kadının kardeşi 39 yaşındaki Osman Coşkun, meslektaşları ve hastane personeli katıldı. Tören sırasında ablasını tabutuna sarılan ve son kez görmek isteyen Osman Coşkun, uzun süre ağladı. Osman Coşkun'u törene katılanlar güçlükle sakinleştirdi.

• GÖZYAŞLARI EŞLİĞİNDE UĞURLANDI

Törende konuşan Hastane Koordinatörü Nail Ündağ, "Çok değerli bir meslektaşımızı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Nazilli Devlet Hastanesi personeli olarak bir hafta içinde biri kanserden iki hastamızı kaybettik. Umarım bir daha böyle acılar yaşamayız. Başta ailesine ve arkadaşlarımı sabır diliyorum" dedi. Tören sonrası cenaze buradan Zafer Camii'ne götürüldü. Ayşegül Kurtuluş, ikindide kılınan namaz sonrası Eğri Boyun Mezarlığı'nda son yolculuğuna gözyaşları eşliğinde uğurlandı. Bir arkadaşı gözyaşı dökerken "Canım arkadaşım ben sana kaç kere söyledim bu adamdan uzak dur diye ama dinlemedin" demesi dikkati çekti.

foto-galeri-054.gif haberin-videosu-109.gif

20631.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.