Ayvalık Belediyesi Her Hafta Pazaryerlerini Yıkıyor

Ayvalık Belediyesi Her Hafta Pazaryerlerini Yıkıyor

Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer’in talimatıyla temizlik işleri müdürlüğü ekiplerince Altınova, Sarımsaklı, Cunda ve kent merkezinde Perşembe ve Armutçuk Pazaryerlerini her hafta kurulan pazarın...

Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer’in talimatıyla temizlik işleri müdürlüğü ekiplerince Altınova, Sarımsaklı, Cunda ve kent merkezinde Perşembe ve Armutçuk Pazaryerlerini her hafta kurulan pazarın ardından yıkayarak dezenfekte ediyor.

Haftanın değişik günlerinde kurulan semt pazarlarının ertesi günü o pazaryerine giren ekipler, tazyikli su ve deterjan ile özellikle peynir ve balık tezgahları başta olmak üzere köşe bucak yıkıyor.

Her hafta düzenli olarak yapılan yıkama ve dezenfekte sayesinde pazaryerlerinde hem kötü kokuların hem de bakteri oluşmasının önüne geçilmiş oluyor.

Belediye Başkanı Rahmi Gençer, “Ayvalık Belediyesi olarak ilçemizde temizliğe çok önem veriyoruz. Belirli aralıklarla düzenli olarak çöp konteynırları özel bir araçla yıkanarak mikroplarından arındırılıyor, bunun yanında camilerimizin halılarını yine özel bir makine ile dezenfekte ettik. Bunlara ilave olarak her hafta pazaryerlerimizi yıkayarak temizliyoruz. Halkımızın ve çevremizin sağlığı bizim için her şeyden önce gelir” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.