Balin, 7 Haziran Seçimleriyle İlgili Açıklama Yaptı

Balin, 7 Haziran Seçimleriyle İlgili Açıklama Yaptı

MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Mehmet Balin, 7 Haziran 2015 Genel Seçimleri ile ilgili yaptığı açıklamada, "Milli irade sözünü söylemiştir. Bugün, sonuçlara olgunlukla saygı göstermek, her vatandaşın ve...

MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Mehmet Balin, 7 Haziran 2015 Genel Seçimleri ile ilgili yaptığı açıklamada, "Milli irade sözünü söylemiştir. Bugün, sonuçlara olgunlukla saygı göstermek, her vatandaşın ve siyasi partilerimizin sivil toplum kuruluşlarının önemli görevidir. Bu meclis aritmetiğinden çıkabilecek hükümetin bir an önce kurularak, programını açıklamasını milletin ve biz iş adamlarının beklediği önemli bir husustur” dedi.

7 Haziran 2015 Genel Seçim sonuçlarıyla ilgili açıklama yapan Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şube Başkan Mehmet Balin, “Seçim sürecinde partililerin kıyasıya bir yarış içinde olmaları, seçimin huzur içinde geçmesi, sandığa barış ve demokrasi şöleni içinde gidilmesi ve sonuçların olgunlukla karşılanması, bu genel seçimin Millet için önem arz ettiğinin bir göstergesidir. İş dünyası olarak, ihtiyacımız olan huzur, güven ve pozitif istikrarın devamının sağlanması, kalkınma ve gelişme hamlelerinin devam etmesi, en büyük arzumuzdur” diye konuştu.

Türkiye ekonomisinin siyasi dalgalanmalardan etkilenmeyecek kadar güçlü olduğunu kaydeden Balin, “Bugüne kadar sürdürülen gelişmenin ivme kaybetmemesi, toplumsal tabanı geniş bir uzlaşmayla, meclis aritmetiğinden çıkacak hükümetin, mevcut kazanımları reddetmeden, programını hazırlamasını ve icraatlarını hayata geçirmesini bekliyoruz. Türkiye ekonomisi, artık siyasi dalgalanmalardan etkilenmeyecek denli güçlüdür. MÜSİAD camiası olarak, milletimizin tercihine saygı duyuyor, tüm siyasi partilerimizi tebrik ediyor, bu tablodan çıkan sonucu değerlendirerek, siyasi sorumluluk anlayışıyla kurulacak yeni hükümete giden yolda azami hassasiyet gösterilmesini temenni ediyoruz” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.