BAŞKAN AKIN’DAN ENGELLİ VATANDAŞA YARDIM ELİ

BAŞKAN AKIN’DAN ENGELLİ VATANDAŞA YARDIM ELİ

Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, ihtiyaç sahibi bedensel ve zihinsel engelli Cevriye Turgut’a akülü araç hediye etti.

Bedensel ve zihinsel engeli bulunan Cevriye Turgut’un yerel bir gazetede yardım talebinde bulunarak sesini duyurması üzerine Başkan Ümmet Akın Turgut ailesine ulaştı. Engeli sebebiyle çalışamayan ve herhangi bir gelir kaynağı olmayan, sadece üç aydan üç aya engelli maaşı alan Cevriye Turgut ile görüşen Başkan Akın, ailenin sorunlarını dinledi. Cevriye hanımın eşi Yüksel Turgut ise yaptığı konuşmasında, “Benim eşim için Aydın’da çalmadığım kapı kalmadı. Maalesef karşımda bize yardım edecek hiçbir yetkili bulamadım. Eşimin engeli dolayısıyla yürümekte zorlanıyordu. Bizim derdimize derman olan Germencik Belediye Başkanımız Ümmet Akın’a teşekkür ediyorum. Allah başımızdan eksik etmesin.” diye konuştu.

Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Ümmet Akın, “İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın taleplerini karşılamak için çalışmalar yapıyoruz. Burada Cevriye hanımın ihtiyaçlarının temini konusunda destek olduk, olmaya da devam edeceğiz. Yardıma Muhtaç vatandaşlarımızın yanında olmak bizim en öncelikli görevimiz. Kültür Sosyal İşler Müdürlüğümüz ile birlikte bir nebze de olsa vatandaşımızın elinden tutmak amacıyla çalışıyoruz. Bu anlamda tüm vatandaşlarımız istediği zaman bizlere ulaşabilirler. Elimizden gelen imkanlarla sizlerin yanında olmaya hazırız. ”dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.