Başkan Alıcık, Atatürk Ortaokulu’nun Sergi Açılışına Katıldı

Başkan Alıcık, Atatürk Ortaokulu’nun Sergi Açılışına Katıldı

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Atatürk Ortaokulu Öğrencilerinin hazırlamış olduğu Reprodüksiyon Sergisinin açılışına katılarak öğrencilerin sergiledikleri çalışmaları inceledi.

Öğrencilerin Resim Öğretmenleri Aylin Ertekin yönetiminde hazırlamış oldukları Reprodüksiyon Sergisinin açılışına Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Milli Eğitim Şube Müdürü Latif Akgün, Atatürk Ortaokulu Müdürü Yusuf Karaca, Atatürk Ortaokulu öğretmen, öğrencileri ve veliler katıldı.

Sergi alanında öğrenciler ortaya koydukları başarılı çalışmaları inceleyen Belediye Başkanı Haluk Alıcık Resim öğretmeni Aylin Ertekin ve öğretmenler ile sohbet etti. Reprodüksiyonun resim dalından ayrı olarak bir sanat eserinin gerçeğine uygun olarak çoğaltılması olduğunu söyleyen Resim Öğretmeni Aylin Ertekin, okulumuzda öğrencilerimizle yapmış olduğumuz bu çalışmaları sergilemek istedik. Öğrencilerimizin Reprodüksiyon dalında güzel eserler ortaya çıkardıklarını düşünüyorum. Sergimizin açılışına gelerek bize destek olduğu için Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Öğrencilerin ortaya koydukları eserleri oldukça beğendiğini söyleyen Başkan Alıcık “Çocukların genç yaşlarda el becerilerini geliştirerek sanatsal çalışmalarda bulunmaları onların sanata bakışını olumlu yönde etkileyecektir. Sanatsal faaliyetler çocukların çevreye ve dünyaya bakışını değiştirir. Öğrencilerimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.