Başkan Alıcık'tan Yönetim Kurulu Üyeleriyle Video Konferanslı Toplantı

Başkan Alıcık'tan Yönetim Kurulu Üyeleriyle Video Konferanslı Toplantı

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, yönetim kurulu üyeleriyle video konferans üzerinden bir görüşme gerçekleştirdi.

GÜNAY PABUŞÇU-Başkan Alıcık, ilçe başkanlarından ve il yönetim kurulu üyelerinden Ramazan ayı ile ilgili yapılan çalışmalarla hakkında rapor aldı. İhtiyaç sahiplerine ve üyelere nasıl ulaşıldığı konusunda bilgiler alan Başkan 

Alıcık, Ramazan Bayramı'nda yapacakları programları belirledi. Normalleşme süreciyle birlikte bayramdan sonra çalışmalara hız vereceklerini belirten  Başkan Alıcık, yol haritasını çıkardıklarını söyledi. 


"Rehavet Yok"

Engellilerle ilgili yapmış oldukları çalışmaların hangi aşamaya geldiği,  kimlere ulaşıldığı ve net tür çalışmalar yapıldığı ile ilgili yönetim kurulu üyelerinden bilgi alan Alıcık, koronavirüs konusunda teşkilatların uyarılmasını isteyip kimsenin rehavete kapılmaması vurguladı.

49ebf817-1342-410c-a6aa-f2b314c8d28f.jpeg

"Alınan Kurallar Tabana Aktarılacak"

Haftanın belirli günlerinde sokağa çıkan gençlerin parklarda yoğunluk oluşturmasıyla ilgili uyarılarda bulunulmasını teşkilattan isteyen Başkan Alıcık, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Aydın Valimiz Yavuz Selim Köşger’in yaptığı çalışmaların takip edilip en hızlı şekilde tabana aktarılması talimatını verdik. Parti büyüklerimizi ve muhtarlarımızı ziyaret edip onların ihtiyaçlarını dinleyip ve taleplerini karşılanmasını istedik” dedi.

"Elbette Gönlümüz Herkese Açıktır"

Alınan tedbirler doğrultusunda şkoronavirüsle yaşamayı herkesin öğrenmesi gerektiğinin altını çizen Alıcık, “Maskeleri takıp sosyal mesafe kuralına uyarak parti çalışmalarına hız vereceğiz. Bu zamana kadar hızlı bir şekilde yapılan üye kaydının performans hiç düşürülmeden yeni üye çalışmalarının sürdürülmesini istedik. 3 binin üzerindeki üye kaydının aynı süreçte bu rakamın altına düşmeden daha çok sayıda gönüle girmeleri konusunda arkadaşlarımızdan çalışmalarını yapmalarını söyledik. Sosyal faaliyetlerimize tüm hızıyla devam edeceğiz. MHP’yi yuva olarak görenlere her zaman kapımız açıktır. Bizde kırgınlık yok. Aydın’da sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmayacağız” ifadelerini kullandı.

4e3e5416-1831-4633-bba3-fe626e1db1a9.jpeg

 Video konferans MHP Aydın İl Başkanlığı sosyal medya hesabı üzerinden duyuruldu. İl yönetim kurulu toplantısı notuyla yapılan paylaşımda Haluk Alıcık'ın şu sözlerine yer verildi:
•Umut tacirlerinin demokrasi kılıflı sözleri ardındaki gerçekler açığa çıktıkça; kimilerinde pişkinlik, kimilerinde şaşkınlık, büyük çoğunlukta da pişmanlık meydana gelmiştir.
•Elbette gönlümüz herkese açıktır.
•Elbette kutlu yüreklerin sığınacağı gölge üç hilalimizdir.
•Kırık dökük zeminsiz ve hedefsiz günü kurtarmaya odaklanmış siyasi tavırların , siyasette yarattığı kirlilik malesef çok fazladır.
•Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhur İttifakı masada değil, Türk milletimizin gözü önünde, milletine hizmete vakfedilmiş gönüllerde kurulmuştur.
•Yufka yürekliler çekilsin,
•Güçlü Türkiye'ye yürüyüşümüz var.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.