Başkan Cemil Şahin : “Veteriner hekim, sağlık çalışanı değil midir?”

Başkan Cemil Şahin : “Veteriner hekim, sağlık çalışanı değil midir?”

Aydın Veteriner Hekimler Odası Başkanı Cemil Şahin, veteriner hekimlere Covid-19 aşılamasında öncelikli grupta yer verilmemesine tepki gösterdi. Şahin, “Veteriner hekimleri sağlık çalışanı değil midir?” söyleminde bulundu.

HAVADİS HABER-Aydın Veteriner Hekimler Odası Başkanı Cemil Şahin , Sağlık Bakanlığına aşı önceliği için taleplerine iletmelerine rağmen kendilerine Kovid-19 aşılamasında öncelikli grupta yer verilmemesini eleştirdi.

“Bu hatanın telafi edilmesini talep ediyoruz”
Durumun anlaşılabilir olmadığını ve telafi edilmesi gerektiğini vurgulayan Şahin, “Yerli ve milli Kovid-19 aşı geliştirme çalışmalarında, büyük özverilerle, çok önemli aşamalar kaydeden Veteriner Hekim Bilim İnsanlarımızın ve tüm Veteriner Hekimlerimizin halk sağlığı alanında yapmış olduğu büyük çalışmalar ortadayken bu kutsal meslek grubunun sağlık çalışanı olarak değerlendirilmeyerek, öncelikli aşılanması gereken gruba dahil edilmemiş olmasının elle tutulur bir yanı yoktur. Sağlık Bakanlığımızdan acil şekilde bu hatanın telafi edilmesini talep ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

whatsapp-image-2021-01-14-at-13.00.54-(1).jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.