BAŞKAN ÇERÇİOĞLU : "Sözümüz söz! Yer altı otoparkını yapacağız..."

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU : "Sözümüz söz! Yer altı otoparkını yapacağız..."

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu Nazillilerin merakla beklediği yer altı otoparkı projesi ile ilgili müjdeyi verdi.

GÜNAY PABUŞÇU-Nazilli İlçe Başkanlığı'nın ev sahipliğinde, esnaf odalarıyla bir araya gelen Özlem Çerçioğlu, Nazilli'de yapılması beklenen yer altı otoparkı ile ilgili konuştu. 

Nazilli İstasyon Meydanı'nda yapılacağı seçim vaadi olarak söz verilen yer altı otoparkının izinlerini aldıklarını belirten Özlem Çerçioğlu, "Mahkemeyi kazandık. Şimdi projeleri çiziliyor. İstasyon Meydanı'nın altına yer altı otoparkı yapacağız. Sözümüz söz." diye konuştu. 

Yer altı otoparkının tek katlı yapılacağını kaydeden Başkan Çerçioğlu, "Çift katlı çok daha maliyetli olacak. Tek kat sizin işinizi görecek. Sıkışık olan başka bölgelere de yaparız." dedi. 

Bir ay sonra projenin biteceğini ve çalışmaların başlayacağını müjdeleyen Başkan Çerçioğlu, "Proje sorumlularımız projenin tamamlanması için 16 aylık bir süre belirlediler. Ben 16 ay çok diyorum. 12 ayda biz bu işi bitiririz ve yer altı otoparkı hizmete sunulur." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.