Başkan Çerçioğlu’ndan Vatandaşa Sert Çıkış

Başkan Çerçioğlu’ndan Vatandaşa Sert Çıkış

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, koronavirüs denetimleri sırasında Paşayaylası'nda yangın tehlikesi yaşadıklarını ve su sorunu olduğunu belirten vatandaşa sert tepki göstererek, "Sizi bilerek göndermişler" dedi.

GÜNAY PABUŞÇU-Tüm Türkiye'de uygulamaya konan Kovid-19 denetimleri Aydın'da da yapıldı. Çok sayıda vatandaşın bulunduğu Salı Pazarı'ndaki denetime Aydın Valisi Hüseyin Aksoy ve Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu da katıldı. Tezgahları gezdikten sonra Vali Aksoy'dan ayrılan Çerçioğlu'na bir vatandaş derdini anlatmak istediğini söyledi. 

Paşayaylası'nda yaşadığını belirten vatandaş, "Bir ricam var. Ben Paşayaylası'nda oturuyorum. Oraya günde 500 araç geliyor. Paşayaylası rezalet durumda. İmamköy'deki gibi bir yangının çıkmasından korkuyoruz. Aynı zamanda içme suyu da çok kötü" dedi. Vatandaşın sözünün bitirmesini beklemeden ona arkasını dönen Çerçioğlu, "Ya öyle bir şey yok. Sizi bilerek göndermişler" diyerek sorununu anlatan vatandaşa tepki gösterdi. 

Çerçioğlu’nun bu tepkisi, Türkiye Cumhuriyeti'nin ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün vatandaşla olan sohbetini akıllara getirdi.

Vatandaşı can kulağıyla dinleyen ve halkın sorunlarını her türlü sorundan üstün tutan Mustafa Kemal Atatürk'ün partisinde görev alan ve büyükşehir belediye başkanlığı yapan Özlem Çerçioğlu’nun bu tavrı tepki topladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum