Başkan Gürşat Kale; "Halkımızla İç İçeyiz"

Başkan Gürşat Kale; "Halkımızla İç İçeyiz"

Yerel seçimlerde “Halkımızdan asla uzak durmayacağız. Her şartta halkımızla iç içe olan bir yönetim anlayışı getireceğiz” şeklinde söz veren Başkan Kale, sözünü tutmaya devam ediyor.

Resmi törenlerin yanı sıra özel günlerde de ilçe halkıyla bir araya gelen Başkan Kale, vatandaşlar tarafından düzenlenen düğün, sünnet, nişan, asker eğlencelerinde de ilçe halkını yalnız bırakmıyor.Davet edildiği hemen her organizasyona katılmaya özen gösteren Başkan Kale; “Halktan kopuk değil, halkıyla iç içe olan bir yönetim anlayışına sahibiz. Vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm üretmeye çalıştığımız gibi vatandaşlarımız tarafından davet edildiğimiz tüm sosyal cemiyetlere katlıma gayretindeyiz. Biz seçimden seçime değil her zaman halkımızla iç içe birlikte olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

"DAVET EDİLDİĞİM HER YERE SEVE SEVE GİDERİM"

Katıldığı tüm organizasyonlarda vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Kale, "Vatandaşlarımızın göstermiş olduğu ilgi ve yakınlıktan dolayı onur duyuyorum. Kendilerine tek tek teşekkür ederim. İlçe Halkımız şunu bilsin ki biz onlarla her zaman iç içe olmaya devam edeceğiz. Bizleri davet ettikleri her organizasyonda seve seve giderek yanlarında olmaya devam edeceğiz" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.