BAŞKAN İNAL ÖĞRETMENLERİ UNUTMADI

BAŞKAN İNAL ÖĞRETMENLERİ UNUTMADI

Karacasu Belediye Başkanı Zeki İnal, öğretmenleri unutmadı.

Pandemi dolayısı ile bu yıl öğrenciler olmadan kutlanan öğretmenler gününde Karacasu Belediye Başkanı Zeki İnal hediyeleri ile öğretmenlerin gönüllerine dokundu. İlçe genelinde görev yapan öğretmenlerin 24 Kasım öğretmenler gününü kutlayan İnal Atatürk Anıtına çelenk sunulmasının ardından makamında kabul ettiği İlçe Milli Eğitim Müdürü Aşkın Güneş ve beraberinde gelen öğretmenlere hediyelerini verdi. Daha sonra İlçe genelindeki okulların müdürlerini ziyaret eden İnal “Yaptıkları görev büyük bir özveri istiyor. Baş öğretmenimiz Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün birer yansıması olan, övgülerin en güzeline layık Öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutladık.
Ülkemizde yaşanan vaka artışları dolayısı ile bu yıl öğretmenlerimiz öğrencileri sınıfta ve okulda olmadan öğretmenler gününü kutluyorlar. 24 Kasım 1928 tarihinde Türkiye Cumhuriyeti devletimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün "Millet Mektepleri'nin Başöğretmenliği"ni kabul ettiği gündür. Ve o günden bu yana 24 Kasım öğretmenler günü olarak kutlanıyor. İnşallah önümüzdeki yıllarda öğretmenlerimiz öğrencileri ile bir ve beraber günlerini kutlarlar. Bu yıl bizde öğretmenlerimizi yalnız bırakmayarak kendilerini ziyaret ettik. Naçizane kendilerine küçük hediyelerimizi takdim ettik. Bir kez daha öğretmenlerimizin gününü kutluyorum” dedi.

İnal daha sonra “Milli Eğitim Müfettişi olarak görev yaparken vefat eden, Milliyetçi Hareket Partisi 1994 yılı Karacasu Belediye Başkan Adayı öğretmen Ergün Aytaç’ın Öğretmenler günü dolayısı ile mezarına giderek dua etti.

img-20201124-wa0126-001.jpg

img-20201124-wa0120.jpg

img-20201124-wa0121.jpg

img-20201124-wa0122.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.