Başkan İnal: “Polisimin yanındayım”

Başkan İnal: “Polisimin yanındayım”

Prof. Dr. Melih Bulu'nun rektör olarak atanmasını protesto eden gruptakilerin "katil polis" şeklinde slogan atmasına bir tepki de Karacasu Belediye Başkanı Zeki İnal’dan geldi.

GÜNAY PABUŞÇU -Boğaziçi Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Melih Bulu'nun atanmasının ardından protesto gerekçesiyle bir grubun "katil polis" sloganlarına tepkiler çığ gibi büyüyor.

Karacasu Belediye Başkanı Zeki İnal, Başkan yardımcısı Mehmet Erikmen, Cumhur İttifakı AK Parti'li Meclis üyeleri Menduh İlgili ve Fatih Akkın, MHP'li Meclis üyesi Mehmet Osan ile birlikte Karacasu İlçe Emniyet Amirliği’ni ziyaret ederek, "Gece gündüz demeden fedakarca çalışan, merhametin ete kemiğe bürünmüş hali. Huzurumuzun bekçisi, polisimin yanındayım" mesajı verdi.

Ziyaret kadrosunu Karacasu Emniyet Amiri Davut Özkan karşıladı. Başkan İnal,  tüm birimlerde bulunan emniyet güçlerini tek tek ziyaret ederek, "Bizler birer Türk vatandaşı olarak her zaman yanınızdayız. İstanbul'da dün akşam yaşananlar bizleri derinden üzdü. Hele ki; vatanı ve milleti için hiç çekinmeden 4 yıl önce şehit olan polis memurumuz Fethi Sekin'in vefatının 4. yıl dönümünde böylesine bir olayın yaşanması bizleri derinden üzdü. Hepinize göreviniz başında muvaffakiyet diliyorum" diye konuştu.

Ziyaretin ardından Şehit polis memuru Fethi Sekin ve tüm şehitlerin ruhları için Yasin-i Şerif okundu ve dualar edildi.

fdsfsdd.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.