Başkan İnal’dan başarılı akademisyene ziyaret

Başkan İnal’dan başarılı akademisyene ziyaret

Karacasu Belediye Başkanı Zeki İnal, bu yıl 7. si gerçekleşen Geleceğin Ustaları Geleneksel Sanatlar Tasarım Yarışması'nda 202 eser arasında 2. olarak büyük bir başarıya imza atan Kadir Ertürk'e bir ziyaret gerçekleştirdi.

Karacasu Memnune İnci Meslek Yüksek Okulu (MİMYO) Öğretim Görevlisi olarak görev yapan Kadir Ertürk, İstanbul Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi tarafından bu yıl 7. si düzenlenen Geleceğin Ustaları Geleneksel Sanatlar Tasarım Yarışması'nda 202 eser arasında 2. olmuştu. Ertük'ün bu başarısının ardından Karacasu Belediye Başkanı Zeki İnal kendisine bir ziyaret gerçekleştirerek Çini Branşında 2. lik elde eden Ertürk'ü tebrik etti. Başkan İnal Karacasu Memnune İnci Meslek Yüksek Okulu (MİMYO)'nda devam eden tadilat çalışmalarını da inceledi. 
SINIFLARIN BOYANMASI KONUSUNDA YANINIZDAYIZ
Okul müdürü Umut Tolga Gümüş ziyarette tadilat çalışmalarının bitmek üzere olduğunu ifade ederken, Başkan İnal'da okulda boyama çalışmalarında Karacasu Belediyesinin kendilerinin hizmetinde olduğunu dile getirdi. İnal "Buraya geliş sebebimiz Kadir Ertürk öğretmeniminiz başarısını duyduğumuz ve kendisine Karacasu'yu böyle bir yarışmada tanıtmasından dolayı şükranlarımızı sunmaktı. Bir kez daha üstün başarısından ve Şirin İlçemizi tanıtmasından dolayı teşekür ediyorum. Okulda yürütülen tadilat çalışmalarınıda Okul müdürümüz ile birlikte inceledim. Sınıfların boyanması konusunda sayın müdürümüz Umut Tolga Gümüş'e Karacasu Belediyesi olarak yanlarında olduğumuzu belirttim. Her zaman eğitimin ve öğrencilerimizin yanındayız" dedi.

1a22dcd4-699c-476a-ab2a-f39e8c2910df.jpg

601ba61c-f1d7-4a47-9b8b-7c7bdb41e74f.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.