Başkan İnal'dan hizmet atağı

Başkan İnal'dan hizmet atağı

Sosyal ve Üretken Belediyecilik hamlelerine devam ettiklerini söyleyen Karacasu Belediye Başkanı Zeki İnal, “Vatandaş odaklı çalışarak tüm mahallelerimize eşit hizmet götürüyoruz.” ifadelerini kullandı.

Göreve geldiği günden bu yana sürekli vatandaşla iç içe bir görüntü sergileyen Karacasu Belediye Başkanı Zeki İnal, üretken belediyecilik ile adından söz ettiriyor. Sosyal Medyayı en aktif kullanan belediye başkanlarının başında gelen İnal, son bir haftada gerçekleştirdikleri çalışmaları değerlendirdi. Başkan İnal, her faaliyetlerini günlük olarak sosyal medya hesaplarından vatandaşlara duyurulduğunu söyledi. 
Karacasu Belediyesi olarak son bir haftada yapılan çalışmaları değerlendiren Başkan Zeki İnal, "Vatandaş odaklı çalışarak tüm mahallelerimize eşit hizmet götürüyoruz. Makamda, sokakta, kahvede sürekli vatandaşımızla beraberiz. Telefon numaramın olmadığı vatandaşımızın olduğunu düşünmüyorum. 7/24 hizmet için her zaman hazırız." dedi.
 

“TÜM MAHALLELERE EŞİT HİZMET” 
Başkan İnal, vatandaşların yoğun olarak Whatsapp dilek ve temenni hattı üzerinden kendileriyle iletişime geçtiğini belirterek, şunları kaydetti: "Bizler zaten sürekli sahada olduğumuz için birçok şeyden haberdar oluyoruz. Tüm mahallelerimizde çalışmalarımızı program olarak hazırladık. Her yere program dâhilinde eşit hizmet taşıyacağız. Taş döşeme çalışmalarımız, mıcırlama ve genişletme çalışmalarımız, çocuk parklarımız, temizlik çalışmalarımız ve isteğe bağlı çalışmalarımız sürekli olarak devam ediyor. Muhtarların ve vatandaşlarımızın bizlere ilettiği her sorunu çözüp vatandaşlarımızın rahat etmesini sağlamaya çalışıyoruz. Göreve geldiğimizden bu güne tüm yaptığımız çalışmaları şeffaf olarak sosyal medya hesaplarımızdan paylaşarak vatandaşlarımızın bilgisine sunuyoruz." 
 

“ÇEVRE DÜZENLEMESİ VE ÇOCUK PARKLARI 
Başkan Zeki İnal, son bir haftada Yeşilyurt, Yazır, ve Dörtyol Mahalleleri’ne çocuk parkı kurduklarını hatırlatarak, Küçükdağlı mahallesindeki mevcut parkta çevre düzenlemesi çalışmaları gerçekleştirdiklerini aktardı. Vatandaşların yoğun isteği üzerine Yaykın Mahalle meydanına ATM koyulması için AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş'ın destekleri ile çalışma başlattıklarını vurgulayan Başkan İnal, "Ekiplerimiz ATM'nin yerleştirileceği alanda gerekli hazırlıkları tamamladı" diye konuştu.
 

YAĞIŞLAR ÖNCESİ HAZIRLIK
 Geçen yıl yaşanan sel felaketinin bir daha tekrarlanmaması için de altyapı hazırlıklarını sürdürdüklerini söyleyen Başkan İnal, Ataköy mahallesinde şarampol çalışması gerçekleştirdiklerini ifade etti. "Tüm mahallelerimizde ilaçlama ve dezenfektan çalışmalarımızı gerçekleştirmeye devam ediyoruz" diyen Başkan İnal, sözlerini şöyle sürdürdü: "Kırçiçeği Anadolu Lisesi’nin talebi doğrultusunda boyama çalışmaları gerçekleştirdik. Yolaltı göletinin çiftçilerimiz tarafından daha verimli kullanılabilmesi için mil temizleme çalışmalarımızı tamamladık. Güzelbeyli Mahallemizin köy kahvesinin çatısının onarımını gerçekleştirdik. Yaykın, Dereköy ve Yeşilyurt mahallelerimizde taş döşeme çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Yukarı Görle, Güzelköy ve Ataköy Mahallelerimizde Arazi yolu mıcırlama ve genişletme çalışmalarımızı tamamladık. Bu şekilde her gün hizmet etmeye ve vatandaşlarımızın sorunları ile mücadele etmeye devam edeceğiz. Tüm mahallelerimizde çalışmalarımızı tamamlayarak gönüllere girmek gibi bir hedefimiz var."

07c63f3e-f6f0-4ccc-a0ab-0aa6f90f315b.jpg

4a673141-bb63-45e6-9876-ca5cf16042a6.jpg

cf7456ff-4e2d-4a65-a5b4-5f9cdfff1441.jpg

d5864a40-7806-480a-8440-d923486d8c31.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.