Başkan Kahtalı, 7 Haziran Seçimini Değerlendirdi

Başkan Kahtalı, 7 Haziran Seçimini Değerlendirdi

AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, 7 Haziran genel seçimlerini değerlendirdi. Başkan Hakan Kahtalı, “AK Parti bu seçimin galibidir ve birincisidir. Kimse kaybettiği seçimden zafer çıkarmaya ka...

AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, 7 Haziran genel seçimlerini değerlendirdi. Başkan Hakan Kahtalı, “AK Parti bu seçimin galibidir ve birincisidir. Kimse kaybettiği seçimden zafer çıkarmaya kalkmamalıdır. Herkes kendi muhasebesini yapmalıdır” dedi.

AK Parti il teşkilat binasında basın açıklaması yapan AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, “Hiçbir zaman eğilmedik ve hiçbir zaman eğilmeyeceğiz. Çünkü biz ‘Milletten geldik, milletle yürüyoruz. Kaderimiz, milletin kaderidir’ diyerek siyaset yapıyoruz. 13 yılda her türlü engelle karşılaştık. Kurucu Genel Başkanımız yasaklı ilan edildi, 2007’de e-muhtıra vermeye kalktılar, her türlü darbe, vesayet ile karşı karşıya geldik. Partimizi kapatmaya çalıştılar. Ama biz hep ‘milli irade’ dedik. Demeye de devam edeceğiz. Her dönemde milli irade vurgusu yapan AK Parti, bir kez daha milli irade diyecek ve sandık mesajının gereğini yapacak. AK Parti kavgacı bir görüntü vermeyecek ve koalisyon için tüm partilerle görüşecek” diye konuştu.

AK Parti’nin halen birinci parti olduğuna vurgu yapan Başkan Kahtalı, “Paralel yapı ile mücadeleden, çözüm iradesinin devam etmesinden ve yüzde 52 halk oyları ile seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı olan Tayyip Erdoğan’ın konumu ve meşruiyetinin tartışılmasına asla izin verilmeyecek. Herkesin görmesi gerekir ki AK Parti bu seçimin galibidir ve birincisidir. Bunda şüphe yoktur. Kimse kaybettiği seçimden zafer çıkarmaya kalkmamalıdır. Herkes kendi muhasebesini yapmalıdır. AK Parti 76 ilde milletvekili çıkardı, 56 ilde birinci oldu. 6 bölgede birinci olan parti, AK Parti’dir. Her bölgede olan, her vilayette olan, her vatandaşla kucaklaşabilen yegane parti, AK Partidir. 12, 13 yılın sınavlarından zorlu süreçlerinden geçmiş AK Parti kadroları, bu ülkede istikrara, huzura zarar verilmesine asla izin vermeyecektir. Bu milletin geleceğinin teminatı, AK Parti’dir, AK Parti olmaya devam edecektir. Bu neticelerden hareketle herhangi bir çevre kriz senaryoları üzerine yatırım yapmaya kalkarsa bilsin ki AK Parti’nin iman dolu, azim dolu, kararlı kadroları, dimdik ayaktadır, ayakta olacaktır. Kimsenin bundan şüphesi olmamalıdır” ifadelerine yer verdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.