Başkan Kale, Huzurevi Sakinleri İle Bir Araya Geldi

Başkan Kale, Huzurevi Sakinleri İle Bir Araya Geldi

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne bağlı Aydın Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi tarafından İncirliova Kültür Park Sosyal Tesislerinde düzenlenen piknikte huzurevi sakinleriyle bir araya gelerek baklava ikramında bulundu.

Huzurevi sakinleriyle tek tek ilgilenen Başkan Kale; “Sizleri burada görmekten onur duyuyorum. Bizler sizlerin evlatlarıyız. Sizlere hizmet etmek, sorunlarınızı bilmek ve çözüm üretmek bizlerin asli görevidir. Bu nedenle İncirliova Belediye Başkanlığı olarak her zaman yanınızda olduğumuzu bilmenizi, bir derdiniz, sıkıntınız yada ihtiyacınız olması durumunda bizleri haberdar etmeniz yeterlidir. Bizler siz büyüklerimizin dualarıyla ayaktayız. Sizler bizim baş tacımızsınız. Allah’tan hepinize sağlık, huzur ve mutluluk vermesini diliyorum” şeklinde konuştu.

“BİZİ ONURLANDIRDIN”

Başkan Kale’nin kendilerine yaptığı sürpriz ziyaretten dolayı büyük memnuniyet duyduklarını iade eden Huzurevi Sakinleri; “Allah senden de razı olsun. Bizleri onurlandırdın. Mutlu ettin. Rabbim görevinde başarılar eylesin” diyerek teşekkür etti. Karşılıklı sohbetin ardından huzur evi sakinleri ile Başkan Kale, bağlama eşliğinde çeşitli türküler söyleyerek stres attı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.