Başkan Kocadon’a Teşekkür Ziyareti

Başkan Kocadon’a Teşekkür Ziyareti

Yahşi Özel Eğitim Uygulama Merkezi ve İş Uygulama Merkezi yetkilileri ve öğrenciler Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u makamında ziyaret etti.Ziyarete Yahşi Özel Eğitim Uygulama Merkezi Müdürü M...

Yahşi Özel Eğitim Uygulama Merkezi ve İş Uygulama Merkezi yetkilileri ve öğrenciler Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u makamında ziyaret etti.

Ziyarete Yahşi Özel Eğitim Uygulama Merkezi Müdürü Mehmet Çoban, El Sanatları Öğretmeni Aslıhan Kaya ve öğrenciler Mehmet Bayır, İsmail Özkan ve Artemis Gezer katıldı.

El Sanatları atölyesinde öğrencilerin yapmış olduğu portre ve Bodrum Belediyesi amblemli kabak avize hediye eden yetkililer ve öğrenciler, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’a, okullarına yapmış olduğu katkı ve destekler dolayısıyla teşekkür etti. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon okulun eğitim-öğretim faaliyetleri ve ihtiyaçlarıyla ilgili, yetkililerden bilgi aldı.

Hediyelerinden dolayı mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Kocadon, eğitime olan desteklerini ellerinden geldiğince sürdüreceklerini belirterek “Bodrum Belediye Başkanı olarak ilçemiz genelindeki okullarımıza gereken desteği vermeye gayret ediyorum, bunun devamlılığını sağlamak için de elimden geleni yapacağım” dedi.

Ziyaret sonunda Bodrum Belediye Başkanı Kocadon, yetkililer ve öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.