Başkan Mehmet Erol, Ankara’dan Müjdelerle Döndü!

Başkan Mehmet Erol, Ankara’dan Müjdelerle Döndü!

Ankara ziyaretinin ardından ilçeye müjdeli haberlerle dönen Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, , ilçeye iki spor tesisi kazandıracaklarını açıkladı.

GÜNAY PABUŞÇU -Enerji Kentleri Birliği Olağan Meclis Toplantısı’na katılmak üzere Ankara’ya giden Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, toplantının ardından Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde AK Parti Aydın Milletvekili ve KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş, MKYK Üyesi Metin Yavuz, Plan-Bütçe Komisyonu Üyesi Bekir Kuvvet Erim ve Tarım Komisyonu Üyesi Rıza Posacı’yı ziyaret etti.
AK Parti Milletvekili Bekir Kuvvet Erim ile birlikte Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu ziyaret eden Başkan Erol, müjdeli haberi verdi. Başkan Erol, “Feslek ve Gelenbe mahallelerimize yapılacak olan semt sahasına ilişkin desteği için Sayın Bakanımıza teşekkür ediyoruz. İlçemize hayırlı olsun” diye konuştu.
AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş ile Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ı ziyaret eden Başkan Erol, “AK Parti Aydın Milletvekilimiz ve TBMM KİT Komisyonu Başkanı Sayın Mustafa Savaş ile birlikte Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Fuat Oktay’ı makamında ziyaret ettik. Sayın Cumhurbaşkanı Yardımcımıza kabulü ve nezaketi için şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu. Buharkent halkı için çalışmaya devam edeceklerini ifade eden Başkan Erol, “Görev süremizde ilçemiz için her alanda önemli projeleri hayata geçirdik. Bundan sonra da vatandaşlarımızın refahı ve huzuru için çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

6a6de2b0-b948-4e41-ab85-adc4f64d2c15.jpg

899636c3-2451-4314-a1d2-5ba899e96417.jpg

c8f5accd-7114-4267-9859-7f6fb11667a4.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.