BAŞKAN ÖZCAN KARANTİNAYA GİREN İŞÇİLER HAKKINDA KONUŞTU

BAŞKAN ÖZCAN KARANTİNAYA GİREN İŞÇİLER HAKKINDA KONUŞTU

Nazilli Belediye Başkanı Özcan, belediye personellerinde görülen pozitif vaka ve karantina sayılarının ardından açıklamalarda bulundu. Hayat hakkına dikkat çeken Başkan Özcan, “İşler aksayabilir, sağlık daha önemli” dedi.

GÜNAY PABUŞÇU-Nazilli Belediyesi’nde koronavirüs alarmı verildi. Alınan bilgilere göre, farklı müdürlüklerde görev yapan 2 belediye personelinin pozitif çıktığı bilgisine ulaşılırken, toplamda 38 personelin tedbir amaçlı evde karantinaya alındığı öğrenildi.

İlçede panik yaratan olayın ardından Havadis Gazetesi’ne açıklamalarda bulunan Başkan Özcan, pozitif vaka görülen ve karantinaya alınan çalışanlarla ilgili gerekli tedbirlerin alındığını ve sağlığın işten daha önemli olduğunu söyledi.

Koronavirüsteki vaka sayılarının beyanata göre şekillendiğini ve bu sayıların değişiklik gösterebileceğin ifade eden Başkan Özcan, “Pozitif çıkan personellerin görüştüğü, aynı ortamda bulunduğu her arkadaşımıza idari izinlerini veriyoruz. Raporlarını aldırıyoruz ve sevklerini sağlıyoruz. Çünkü çok hassas bir konu. Su içerken, yemek yerken koronavirüs tedbirleri de ihmal edilebiliyor. Dolayısıyla bu arkadaşlara test yapıldıkça bu sayı an be an değişebilir” dedi.

Benzer sorunları Aydın’daki birçok belediyenin yaşadığını ve Efeler Belediyesi’ndeki sayının Nazilli Belediyesi’nden yüksek olduğunu belirten Başkan Özcan, “Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Temizlik İşleri Müdürlüğü’ndeki rakamlar sürekli değişiyor. Ben kim gelirse gelsin, gönderin diyorum. İş aksayabilir, sorun değil yeter ki hastalık yayılmasın” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.