Başkan Özcan ve İYİ Partili Sezgin’den ortak mesaj

Başkan Özcan ve İYİ Partili Sezgin’den ortak mesaj

Bir dizi ziyaret gerçekleştirmek üzere Nazilli’ye gelen İYİ Parti Aydın Milletvekili Aydın Adnan Sezgin, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı Cihat Öztürk ve partililerle birlikte gündem değerlendirmesi yaptı.

İlk olarak Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ın rutin olarak gerçekleştirdiği Perşembe Pazarı ziyaretine katılan Sezgin, pazarcı esnafı ile dua etti.

“AKIL, ÖLÇÜ VE ÖZVERİ İLE HAREKET EDİYORUZ”

Ardından parti binasında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Sezgin, yerel yöneticilerin kente hizmet getirmek adına merkezi yönetimlerle bağlantı halinde olması gerektiğini söyleyerek; “Akıl, ölçü ve özveri kriterleri en üst düzeyde olacak şekilde hareket ediyoruz. Sayın Başkan Nazilli ve Nazilliler için merkezi yönetimin istikametindeki kanalları elbette kullanacaktır. Milletvekilleri ile görüşmesin düşüncesi ve buna ilişkin sorgulamalar çok yapaydır. Bu durumda İller Bankası veya Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile de görüşmemesi gerekir. Böyle bir şey düşünülemez” dedi.

“NAZİLLİ İÇİN YAPILMIŞ HİÇBİR GÖRÜŞME SORUN TEŞKİL ETMEYECEKTİR”
Bazı basın organlarında yayınlanan haberlerin gerçeği yansıtmadığını ifade eden Başkan Özcan; “Sevdamız milletimize hizmet etmek. Bütün düşüncemizin siyaset yapmaktan öte Nazilli halkına hizmet etmek olduğunu ortaklaşa dile getirdik. Benim hayatım boyunca kimseyle sorunum olmadı. Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu ile de asla sorunumuz yoktur ve olmayacaktır. İyi ilişkilerle Nazilli’nin sorunlarının çözülebileceğine inanan bir insanım. Bundan sonraki amacım yerel belediyecilik üzerinden Nazilli halkına hizmet etmek. Bu minvalde hareket ettiğimizde Nazilli için yapılmış hiçbir görüşmenin bir sorun teşkil edeceğini düşünmüyorum. Ne genelde ne yerelde, ne kamuda ne de özelde hiç kimse ile bir sorunumuz yok. Maksadımız yalnızca bu kısır siyasi çekişmelerden kurtularak memleketimizin kazanmasıdır” dedi.

“NAZİLLİ DAHA FAZLASINI HAK EDEN BİR ŞEHİR”

Desteklerinden dolayı Sezgin’e teşekkür eden Başkan Özcan; “Sayın vekilimiz memleketimiz için çok yoğun bir emek sarf etti. Yerel Yönetimler Yasa Tasarısı ile ilgili önerilerimiz oldu. Nazilli’nin yaşadığı sıkıntılar dışında elbette genel idarenin gördüğü sorunlar daha fazladır. Ancak biz yerelde gördüğümüz sıkıntıların nasıl çözülebileceğini verdiğimiz dosyada aktardık. Arıtma Tesisi’nin yapılacağı alan ile ilgili sorunumuzu aktardık. Nazilli’nin geleceğini etkileyebilecek noktalarda kendilerine durumumuzu arz ettik. Ekonomik durumumuzu aktardık. Kendilerinin yardımcı olması noktasında 8 başlıkta bir dosya sunduk. Sağ olsun sayın vekillerimizin hepsi takipçi oluyorlar. Nazilli 160 bin nüfusu ile daha fazlasını hak eden bir şehir. Buradaki insanlar sıcak, samimi, sevecen. Bu vatan için canlarını vermiş ataların torunları. Atatürk’ün övgüsüne de mazhar olmuş bir yer. Geçmiş yıllarda olduğu gibi güçlü bir şehir haline dönüştürmek istiyoruz” sözlerini kaydetti.

Basın toplantısının ardından, Uzun Çarşı’da esnaf ziyaretinde bulunan heyet vatandaşların sevgi seli ile karşılandı. Özellikle gençler tarafından sık sık durdurularak fotoğraf çekilen Başkan Özcan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘bütün ümidim gençliktedir’ sözünü hatırlatarak, gelecek nesillere daha aydınlık bir dünya bırakmak için var gücüyle çalışacağını ifade etti.

61d19094-027d-44dc-82fa-f4412cb754d6.jpg

a6f75479-2c67-4262-93f7-b5ed9d8e85e3.jpg

a205a589-b583-4494-8569-9baefafcaa2c.jpg

5a5499d9-e474-4c54-8692-99481a818090.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.