Başkan Özcan'a vatandaşlardan büyük destek

Başkan Özcan'a vatandaşlardan büyük destek

Nazilli Belediyesi tarafından Eski Sanayi Bölgesi’nde gerçekleştirilen temizlik, ilaçlama, bakım, onarım, budama ve peyzaj çalışmaları vatandaşlardan tam not aldı.

HAVADİS HABER-Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan'ın talimatıyla sokağa çıkma yasağının uygulandığı hafta sonunda, 7 müdürlüğe bağlı  227 kişilik ekip, Eski Sanayi Bölgesi’nde temizlik ve bakım seferberliği başlattı. 
 
Karaçay ve Cumhuriyet Mahallelerini kapsayan alanda temizlik faaliyetlerinin yanısıra bakım, onarım, ilaçlama ve düzenleme çalışması yürüten ekipler, bölgeyi daha temiz ve ferah bir görünüme kavuşturdu. 

Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Özcan yaklaşık 1 ay gibi kısa bir süre içerisinde 4 büyük çalışmaya imza attıklarını belirterek, birlik ve beraberlik mesajı verdi. 

bfbfg.jpg

 

"Verdiğimiz oylar helal olsun" 

Yıllardır özlem duyulan çalışmaların gerçekleşmesinden dolayı mutlulukları ifade eden mahalle sakinleri, "Nazilli'miz  sayenizde yeni bir görünüme kavuştu. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Verdiğimiz oylar helal olsun. Nazilli temizliğe doydu. Arslan yattığı yerden belli olurmuş. Nazilli Belediyesi'ne teşekkür ediyoruz" yorumlarında bulundu.

Çalışmaları cep telefonlarının kameralarıyla kaydeden ve sosyal medyada paylaşan vatandaşlar, hizmetten dolayı Başkan Özcan'a ve ekiplerine teşekkür etti.

Vatandaşların, "Yıllarca Nazilli'yi yöneten belediye başkanları oldu. Ama bu zamana kadar Nazilli'ye hizmet eden, durmadan çalışan, koltuğunda oturmaktan çok, dışarıda halkı ile iç içe olan Başkan Özcan'a, Nazilli halkı olarak çok  teşekkür ediyoruz. Sokaklar yine tertemiz. Pandemi demeden, tatil demeden, Nazilli Belediyesi çalışıyorum. Nazilli halkı olarak çok teşekkür ederiz. Pazar tatiline rağmen çalışmalarından dolayı alkışlamak, desteklemek lazım değil mi? Nazilli sizinle gurur duyuyor" görüşleri sosyal medyada geniş yankı buldu.

bdgbgd.jpg

bfgbfg.jpg

fgbfgb.jpg

vvfddf.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.