Başkan Özcan'dan köy çıkartması ! Sorunlar yerinde tespit edildi

Başkan Özcan'dan köy çıkartması ! Sorunlar yerinde tespit edildi

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, köy ziyaretleri kapsamında gittiği Yalınkuyu, Kestel ve Güzelköy Mahalleleri'nde sorunları yerinde tespit edip, vatandaşların taleplerini dinledi. 

HAVADİS HABER-2020'yi hizmet yılı ilan eden  Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, köy ziyaretlerine start verdi. Başkan Özcan, yılın ilk köy ziyaretlerini ilçenin eski merkezi konumunda bulunan Kestel bölgesinden başladı. Başkan Özcan'a, İYİ Parti İlçe Başkanı Durmuş Kural, CHP İlçe Başkanı Serkan Sevim, Belediye Meclis üyeleri ve kurmayları da eşlik etti.

dsc_4276.jpg

İlk olarak Yalınkuyu köy kıraathanesinde vatandaşla buluşan Başkan Özcan, seçim öncesi verdiği projelerin sözlerini tek tek yerine getireceğini duyurdu. Mahalle muhtarının altyapı ve çocuk oyun parkı talebi üzerine, ekiplerine talimat veren Başkan Özcan, en kısa zamanda eksikliklerin tamamlanacağını söyledi. 

dsc_4365.jpg
Yalınkuyu'daki ziyaretin ardından Kestel Köy Kıraathanesi'ne geçildi. Burada da vatandaşların dertlerini ve sıkıntısını dinleyen Başkan Özcan, Kestel'de yağmurlama çalışmasının yapılacağını müjdeledi.

dsc_4361.jpg

Kestel'in tarihsel öneminden bahseden Başkan Özcan, "Nazillimiz'den önceki şehir merkezi olarak bilinen Kestel'le ilgili gerekli tarihi çalışmalar yapılıp, buraya bir doku katmak istiyoruz" dedi.

dsc_4422.jpg
Son olarak Güzelköy'de muhtar İbrahim Irmak ile görüşen Başkan Özcan, köyün başlıca sorunlarını dinledi. Başkan Özcan, köy mezarlığının düzenlenmesi ve yol genişletme talebinde bulunan muhtar Irmak'a sorunların kısa sürede giderileceğini müjdeledi.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum