BAŞKAN ÖZTÜRK : “MİLLETİMİZİN SON UMUDUYUZ”

BAŞKAN ÖZTÜRK : “MİLLETİMİZİN SON UMUDUYUZ”

İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı Cihat Öztürk, “İYİ Parti yüce Türk milletinin son umududur. 4 ayda 200 yeni üye kaydı yaptık. Yarın seçim olacakmış gibi hazırız” dedi.

GÜNAY PABUŞÇU-Tüm Türkiye’nin cevabını aradığı  ‘erken seçim mi olacak’ söylemleri partilileri harekete geçirdi. Son zamanlarda başkan vekili krizleri, ardı ardına gelen  istifalar ve Cumhur İttifakı söylemleri ile gündemden düşmeyen İYİ Parti Nazilli’de seçim hazırlıkları devam ediyor. Rotasını olası erken genel seçimlere ‘mutlak’ hazırlık olarak belirleyen İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı Cihat Öztürk, Havadis Gazetesi’ne açıklamalarda bulundu.

“İYİ Parti Milletin Son Umudu”
Nazilli İYİ Parti İlçe Başkanı Cihat Öztürk, Parti içi istifaların kişisel sebeplere dayandığının ve kişisel sebeplerin, davanın önüne geçmesinin doğru olmadığını belirten Başkan Öztürk, “İYİ Parti yüce Türk milletinin son umududur.Miletimiz de bunun farkındadır. Her geçen gün bunu daha iyi idrak etmektedir. Kişisel sebeplerle partimizden yapılan ayrılıklar doğru değildir.”diye konuştu.

“4 ayda 200 yeni üye”
Güçlendirilmiş yapılarıyla seçime her zaman hazır olduklarını ifade eden Nazilli İlçe Başkanı Cihat Öztürk, “Biz sanki yarın seçim olacakmış gibi seçime hazırlanan siyasi bir partiyiz. Son 4 ay içerisinde 200’e yakın üye kaydı yaptık. Gençlik kollarımızı güçlendirme ve kadın kollarımızı oluşturma çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor.”dedi.

“Seçime hazırız”
Türkiye’de seçim tarihlerinin bir anda değişebileceğinin altını çizen Başkan Öztürk, “Birçok defa seçimler zamanında yapılacak denilmesine rağmen,  seçimlerin erkene alındığını gördük. Her parti, seçime her zaman hazır olmak zorundadır. Sanki seçimler yarın olacakmış gibi dikkatli davranmak gerekiyor. Biz de çalışmalarımızı bu doğrultuda sürdürüyoruz.” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.