Başkan Yasan: Bizim kapımız herkese açık

Başkan Yasan: Bizim kapımız herkese açık

Basın mensupları ile kahvaltıda bir araya gelen Gelecek Partisi Aydın İl Başkanı Selçuk Yasan, yıl sonuna kadar Aydın’daki 17 ilçeyi teşkilatlandıracaklarını söyledi.

GÜNAY PABUŞÇU -Gelecek Partisi Aydın İl Teşkilatı'nda, 3 Ekim'de yapılan kongrenin ardından tek aday olarak girdiği seçimlerde yeni başkan seçilen Selçuk Yasan görevi Aydın Kurucu İl Başkanı Ali İhsan Dilmen'den devraldı.
Efeler'deki bir restoranda düzenlenen kahvaltıda basın mensuplarını ağırlayan Başkan Yasan, kendisi ve partisine yönelik açıklamalarda bulundu. Kahvaltıda Gelecek Partisi İl Yönetim Kurulu üyeleri de hazır bulundu.
 1 Kasım 1976 tarihinde Almanya'da doğduğunu belirten Yasan, "Almanya'da hukuk danışmanlığı ve bankacılık eğitimi aldıktan sonra, 2011 yılında Türkiye'ye dönüş yaptım. Ardından burada özel bir şirkette yurtdışı pazarlama müdürlüğü görevinde bulundum. 2016 yılında da kendi şirketlerimi kurdum. İşlettiğimiz çağrı merkezlerimizin faaliyetleri kapsamında sadece Almanya ile çalışıyoruz. Bu yıl siyasete girdik, bize nasip oldu. Bildiğiniz gibi Aydın’da kongremizi gerçekleştirdik. Bildiğiniz gibi Aydın’da kongremizi gerçekleştirdik. Tek aday olarak girdiğim seçimlerde il başkanlığı görevine getirildim.” ifadelerini kullandı.


“Aydın’daki 17 ilçemizi teşkilatlandıracağız”
Gelecek Partisi’nin Aydın’daki teşkilatlanma süreci üzerine açıklamalarda bulunan Başkan Yasan, “  Partimiz Mayıs ayında Ankara’dan gelen bir atama kararıyla Ali İhsan Dilmen Bey Başkanlığı’nda Aydın’da faaliyetlerine başladı. Bu pandemi sürecinde, teşkilatlanma konusunda diğer partilerimizin yaşadığı sıkıntıları biz de yaşadık. Şükür ki bugün güzel bir teşkilatımız oldu. İlk etapta, Nazilli, Efeler, Kuşadası, Didim, Söke ve Koçarlı ilçelerimizde teşkilatlandırma çalışmalarını tamamladık. Bu esnada 6 ilçemizi tamamladıktan sonra, tüzüklerimiz gereğince, Aydın’da kongre hakkımızı kazanmış olduk. Kongremizi gerçekleştirmemiz ardından, teşkilatlandırma süreçlerimiz devam ediyor. Allah nasip ederse, yıl sonuna kadar Aydın’daki 17 ilçemizi teşkilatlandıracağız.” diye konuştu.


“Büyük Kongre hazırlıklarımızı sürdürüyoruz”
Gelecek hafta içinde kalan ilçelerdeki ilçe başkanları atamalarını da gerçekleştireceklerini belirten Başkan Yasan, “Hafta başında İncirliova, ardından Germencik, Sultanhisar, Karacasu, Yenipazar, Bozdoğan’da taleplerimiz var, arkadaşlarımızla görüşmelerimiz sürüyor. Gelecek hafta içinde ilçe başkanlarımızı atayıp, çalışmalarımıza hız kazandıracağız. Malumunuz Ankara’da 1 Kasım’da Büyük Kongre’miz olacak. Şu anda hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Kongremizin ardından Aydın’a daha fazla yoğunlaşıp, yıl sonuna kadar tüm teşkilatlanma çalışmalarını tamamlayacağız.” dedi.


“Partimiz, her kesime hitap ediyor, herkese kapımız açık”
Partilerini kurarken bir ayrım gözetmediklerini  ve bugün de siyaset yapmak isteyen her vatandaşı partilerine beklediklerini kaydeden Başkan Yasan,  “Partimiz ne sağ kesime hitap ediyor, ne de sol kesime hitap ediyor. Merkez olarak, her kesimden siyaset yapacak arkadaşlarımızı bekliyoruz. Biz de ayrım yok. 152 kişiden oluşan parti kurucularımız arasında da bu her kesimden arkadaşımızı görmek mümkün. Sonuçta Genel Başkanı’mız Ahmet Davutoğlu’nun dediği gibi, “Biz partimizi kurarken bir ayrım yapmadık. Kurucu üyelerimizde Alevisi, Şafisi, Kürdü, her kesimden arkadaşımız var. Bizim için önem taşıyan nokta; merkez olmamız. Herkese kapımız açık, herkesi siyaset yapmaya bekliyoruz.” ifadelerine yer verdi.

1e579e26-872a-4813-a43b-54457569b205.png

d78600f1-9be7-459c-a761-371e64850c69.jpg

bcf68ae1-d1d3-4481-99ea-558d31c1c5ca.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum