Başkan Yasan, Özdağ’a yapılan saldırıyı kınadı

Başkan Yasan, Özdağ’a yapılan saldırıyı kınadı

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ'a evinin önünde saldırı düzenlendi. Özdağ’a yapılan saldırıyı şiddetle kınadığını belirten Aydın İl Başkanı Selçuk Yasan, “Korkaklarla ve alçaklarla mücadelemiz kesintisiz sürecektir” diye konuştu.

HAVADİS HABER-Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Selçuk Özdağ kimliği belirlemeyen kişi ya da kişilerce evinin önünde silahlı ve sopalı saldırıya uğradı. Hastanede tedavi altına alınan Özdağ’ın kafasına 5 dikiş atıldığı öğrenildi.

whatsapp-image-2021-01-15-at-14.43.45.jpeg

“Korkaklarla ve alçaklarla mücadelemiz kesintisiz sürecektir”
Gelecek Partisi Aydın İl Başkanı Selçuk Yasan, Özdağ’a yapılan silahlı ve sopalı saldırıyı şiddetle kınadıklarını ifade etti. Suçluların bir an önce yakalanarak adaletin önüne çıkarılmasını beklediklerini kaydeden Yasan, “Kimse doğruları konuşanlara engel olamayacaktır. Bu mu sizlerin siyaset anlayışı? İşinize gelmediğinde, haksız olduğunuzu anladığınızda silahlar ve sopaları mı çıkaracaksınız? Bizim gözümüzde bu siyasete yapılmış darbedir. Korkaklarla ve alçaklarla mücadelemiz kesintisiz sürecektir” ifadelerine yer verdi.

whatsapp-image-2021-01-15-at-14.43.49.jpeg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.